Bedrijfsruimte - Koop

Hoofdveste 2 3992DG Houten

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Hoofdveste 2 3992DG Houten
 

Bedrijfsruimte te koop aangeboden
op Hoofdveste 2 in Houten

Bedrijfsruimte - Koop
20 m2 - 3000 m2

Kantoorruimte huren in dit bedrijfsverzamelgebouw aan de Hoofdveste 2 in Houten? Het flexibele concept dat hierin gevestigd is biedt full service kantoorruimte, werkruimte, studioruimte en opslagruimte aan. Kortom voor iedereen een optie. Naast dat je hier high speed internet hebt zijn de kantoren ingericht en kun je gelijk starten met werken. Uniek is dat het zelfs mogelijk is om hier een muziekstudio te huren of een ruimte voor timmerwerken.

Omgeving
Het kantoorpand is gelegen op het bedrijventerrein van Houten. De locatie is goed gelegen ten opzichte van de A12 en de A27. De snelwegen bereik je binnen enkele minuten rijden. Kom je met het openbaar vervoer naar kantoor? De bushalte Rondeel/De Veste vind je om de hoek van het kantoor pand en heeft een directe verbinding naar het treinstation in Houten.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
3.000 m2
In units vanaf:
20 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (47), Laagraven (45), Buitengebied Houten West (42), De Wiers (36), Bunnik (29), Vogelwijk (11), Industrieterrein Vianen (9), De Bilt (9), Industrieterrein Lage Dijk (7), Industrieterrein Hagestein (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Laagraven-Liesbosch (45), Plettenburg-De Wiers Zuid (41), Oudenrijn (28), Ind Geb Oost / De Rumpst (23), De Hagen+de Biezen (16), Doornkade (14), De Meerpaal (12), Zeist West (10), Lage Dijk (8), Rondeel (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hoofdveste 2 in Houten.

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Houten? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Rondeel in de buurt Buitengebied Houten West te Houten. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 3000 m2 en ligt op Hoofdveste 2 in Houten.

 
Informatie aanvragen