Bedrijfsruimte - Huur & koop

Jutlandsestraat 19 7202CB Zutphen

Informatie aanvragen

€ 2.250,- per maand

Jutlandsestraat 19 7202CB Zutphen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Jutlandsestraat 19 in Zutphen

Bedrijfsruimte - Huur & koop
539 m2

Representatief bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar aan de Jutlandsestraat te Zutphen. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen.

============================

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte: circa. 340 m2
Entresolvloer: circa. 43 m2

Kantoorruimte:
Begane grond: circa. 78 m2
Eerste verdieping: circa. 78 m2

Koopprijs: € 349.000,- k.k. excl. BTW
Huurprijs: € 2.250,- per maand excl. BTW.

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Jutlandsestraat 19 in Zutphen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

=============================

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij het bedrijfspand zijn 10 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen aan de Jutlandsestraat in Zutphen. Kenmerkend aan deze locatie is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. De op- en afritten van de N348 bevinden zich op nog geen 2 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A1.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, het NS-station ligt op slechts 1,3 kilometer afstand.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven vanaf categorie 1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte
- Gasheater
- Betonvloer
- Overheaddeuren
- Krachtstroom
- Alarminstallatie
- TL - verlichting
- Toiletruimte
- Brandpreventiemiddelen
- Hardhouten kozijnen
- Metalen hekken voor de ramen
- Vrije hoogte circa. 6.5 meter

Opleveringsniveau kantoorruimte
- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Garderobe
- Internet- en telefonieaansluiting
- Kabelgoten
- Mechanische ventilatie
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Tl-verlichting
- Toiletruimte
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren

Koopcondities

Vraagprijs: € 349.000,- k.k. excl. BTW

Aanvaarding: In overleg.

Huurcondities
Huurprijs: € 2.250,- per maand excl. BTW.
Huurtermijn: Minimaal 1 jaar.
Servicekosten: N.v.t.
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

=============================

Kortom een representatief pand met volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Jutlandsestraat 19 in Zutphen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.250,- per maand
oppervlakte:
539 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Marswegkwartier (80), Kloosterlanden (53), Vespreide huizen Leesten (22), Hazenberg (14), Handelspark De Weteringen (13), Industrieterrein (13), Rhienderen Noord (10), Laarstraat en omgeving (8), Verspreide huizen Harfsen (7), Stadskern (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: De Mars (80), Kloosterlanden (50), Bergweide (18), Rhienderen Noord (14), Handelspark De Wetering (13), Revelhorst Iii (10), Hazenberg Incl. Uitbreiding (9), Revelhorst I (6), Kollergang Incl. Uitbreiding (5), Revelhorst Ii (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Jutlandsestraat 19 in Zutphen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Zutphen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Mars in de buurt Marswegkwartier te Zutphen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 539 m2 en ligt op Jutlandsestraat 19 in Zutphen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen