Kantoor - Huur

Constructieweg 1 B 3433NM Nieuwegein

Informatie aanvragen

€ 99 per m2 per jaar

Constructieweg 1 B 3433NM Nieuwegein
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Constructieweg 1 B in Nieuwegein

Kantoor - Huur
310 m2 - 301 m2
Ca. 310 m² kantoorruimte/showroomruimte te huur in een representatief kantoorgebouw gelegen op bedrijventerrein "De Wiers". Op dit bedrijventerrein is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd welke werkzaam zijn in groothandelsactiviteiten, productie en volumineuze verkoop.
De bereikbaarheid met de auto is zeer goed te noemen. Het object is op ca. 5 minuten afstand gelegen van de op-/ afrit van de rijksweg A27 (Breda - Almere) en de A12 (Den Haag - Arnhem). Tevens is het object bereikbaar middels openbaar vervoer voorzieningen zijnde busverbindingen.
Vloeroppervlak totaal 310 m²:
- ca. 358 m² showroom-/kantoorruimte begane grond;
- inclusief 10 parkeerplaatsen aan de voorzijde gesitueerd voorzien van slagbomen.
Huurprijs:
€ 30.000,- per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.
Opleveringsniveau en voorzieningen in de huidige staat, derhalve inclusief:
- 4 airco units (geïntegreerd in plafond)
- Systeemplafonds v.v. inbouwverlichtingsarmaturen;
- 2 Toiletten;
- C.V. installatie met paneelradiatoren;
- Keuken/kantine.
Parkeren:
Voor het gebouw zijn tien (10) parkeerplaatsen gesitueerd bereikbaar via slagbomen. Verder parkeren langs de openbare weg.
Aanvaarding:
Per 1 augustus 2016.
Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingstermijn van telkens 5 jaar, afwijkende huurtermijnen in overleg.
Betaling:
Huur en servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Omzetbelasting:
Indien huurder niet aan het 90%-criterium (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.
Servicekosten:
Per jaar te voldoen € 6.200,- per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot, ten behoeve van verbruik gas, water en elektra inclusief evenredig deel vastrecht, meterhuur en netbeheer, periodiek onderhoud C.V. installatie en airco units, periodiek onderhoud buitenterrein, periodieke controle slagbomen alsmede 5 % administratiekosten te berekenen over de servicekosten.
De airco units worden om niet verstrekt aan de huurder, de kosten voor onderhoud, reparatie en vervanging zijn voor rekening van huurder.
Zekerstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met bijzondere bepalingen van verhuurder.
Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u aangeboden onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.
Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
POSTMA & PARTNERS BEDRIJFSMAKELAARS
Groenmarktstraat 57
3521 AV UTRECHT
Tel.: 030 604 65 45

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 99 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
301 m2
In units vanaf:
310 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (112), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijvengebied Papendorp (67), Plettenburg (59), Domplein (51), Bunnik (40), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (32), Molens (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (68), Papendorp / Nieuwerijn (44), Oudenrijn (30), De Hagen+de Biezen (21), De Schaft (23), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (16), Ind Geb Oost / De Rumpst (15), Ind Geb Zuid / Kosterijland (14), Doornkade (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Constructieweg 1 B in Nieuwegein.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Nieuwegein? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Plettenburg-De Wiers Zuid in de buurt De Wiers te Nieuwegein. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 301 m2 en ligt op Constructieweg 1 B in Nieuwegein, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen