Bedrijfsruimte - Huur

Nijverheidsstraat 1 2288BB Rijswijk

Informatie aanvragen

€ 34 per m2 per jaar

Nijverheidsstraat 1 2288BB Rijswijk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Nijverheidsstraat 1 in Rijswijk

Bedrijfsruimte - Huur
850 m2 - 2594 m2
Algemeen:
In de Rijswijkse Plaspoelpolder, nabij de Burgemeester Elsenlaan en de oprit naar der A-4 gelegen bedrijfsverzamelgebouw waar thans nog enkele verdiepingsvloeren voor verhuur beschikbaar zijn. Verhuurmogelijkheden vanaf circa 850m² per verdieping. De ruimten zijn bereikbaar via een royaal trappenhuis en goederenlift.
Door de open ruimte en vrije hoogte van circa 4 meter ideale ruimte voor opslag, werkruimten of atelierruimten voor creatieve ondernemers.
Bereikbaarheid:
Het object is gesitueerd direct nabij de afrit van de Rijksweg A-4 en daardoor zeer goed bereikbaar met
de auto als ook met het openbaar vervoer. Op loopafstand vindt u bus en tramhaltes die ondermeer aansluiting geven op het NS Station Holland Spoor.
Parkeren:
Aan de openbare weg in voldoende mate onbetaalde parkeermogelijkheden aanwezig.
Opleveringsniveau:
De ruimte beschikt over een eenvoudig opleveringsniveau en is derhalve ideaal voor opslag geschikt.
Oppervlakte:
1e verdieping: circa 850m²
2e verdeiping: circa 850m²
3e verdieping: VERHUURD
4e verdieping: circa 850m²
Huurprijs:
€ 30,-- per m²/jr excl. BTW en excl. servicekosten.
Huurtermijn:
Flexibele huurperiode bespreekbaar.
Waarborgsom:
Ter grootte van drie maanden betalingsverplichting inclusief BTW.
Servicekosten:
In overleg, op voorhand dient huurder zelf zorg te dragen voor het afsluiten van abonnementen met de verschillende leveranciers.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na aanvang van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.
BTW-status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W. belaste verhuur (19%) Indien huurder niet kan opteren voor B.T.W. belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.
Courtage:
Indien door de bemiddeling van Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.
Overige condities:
Conform de NVM-huurovereenkomst (model ROZ), model kantoorruimte en overige bedrijfsruimte ex. art. 7:230A.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 34 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
2.594 m2
In units vanaf:
850 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bouwjaar:
1960-1970
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied wateringen (86), Kerketuinen en Zichtenburg (36), De Rivieren (40), Vlietbuurt (29), Buitengebied Naaldwijk (47), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (42), Bedrijventerrein Wateringen (40)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plaspoelpolder (40), Zwethove (50), Kerketuinen (30), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), De Woerd (43), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Schieoevers Zuid (33)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nijverheidsstraat 1 in Rijswijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rijswijk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Plaspoelpolder in de buurt Plaspoelpolder te Rijswijk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2594 m2 en ligt op Nijverheidsstraat 1 in Rijswijk, dit adres ligt op een bedrijventerrein en kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen