Kantoor - Huur - Seven

Polakweg 7 2288GG Rijswijk zh

Informatie aanvragen

€ 85 per m2 per jaar

Polakweg 7 2288GG Rijswijk zh
 

Kantoor te huur aangeboden
in Seven op Polakweg 7 in Rijswijk zh

Kantoor - Huur
25 m2 - 3282 m2
Algemeen
Het betreft een volledig gerenoveerd kantoorgebouw direct gelegen aan de A4, pal naast afrit 10 "Plaspoelpolder" te Rijswijk. Vanwege de ligging aan de Rijksweg heeft het object een hoge attentiewaarde en is het dus ook voor vele bedrijven een aantrekkelijke locatie. Toonaangevende bedrijven zoals Shell, European Patent Office, Arbo Unie etc. hebben zich in dit gebied gevestigd. Het Bastion Hotel is schuin aan de overkant gelegen.

Adres
Polakweg 7, 2288 GE te Rijswijk.

Locatie
Bedrijventerrein De Plaspoelpolder ligt direct aan de rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag) en sluit via het verkeersplein Ypenburg en het Prins Clausplein perfect aan op het Rijkswegennet waardoor er goede en snelle verbindingen zijn gewaarborgd met Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Tevens is het centrum van Den Haag goed bereikbaar met het eigen vervoer en het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid
Door de centrale ligging aan de Rijksweg A4, één van de belangrijke verkeersaders van Den Haag, is het object met eigen vervoer optimaal bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken. Het gebouw ligt op loopafstand van NS Station Rijswijk (circa 5 tot maximaal 10 minuten lopen) met directe verbindingen naar Amsterdam en Rotterdam.

Vloeroppervlakte
Totaal circa 330 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op de derde verdieping.

Huurprijs
Vanaf € 70,= per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

De prijs is gebasseerd op basis van het type ruimte en opleveringsniveau.

Parkeren
Er bevinden betaalde parkeerplaatsen op eigen terrein. Toegang wordt verschaft door middel van een slagboom. Langs de openbare weg is ruime gelegenheid tot gratis parkeren.

Wijze van oplevering
Het object wordt in opgeleverd in de huidige staat en met de navolgende voorzieningen:
- huidige scheidingswanden;
- huidige vloerbedekking;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- dubbele toiletgroepen;
- personenlift;
- goederenlift;
- pantry;
- totaal gerenoveerde entree;
- toegang voor minder validen;
- elektrisch bedienbare buiten zonwering;
- verwarming middels cv installatie;
- kabelgoten voorzien van elektra en data.

Servicekosten
€ 35,= per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Vijf jaren vijf optiejaren.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld, evenals de daarbij behorende algemene bepalingen.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Betalingen
De betaling van de huurprijs, inclusief service- en energiekosten, de verschuldigde omzetbelasting en eventueel de BTW vervangende opslag, geschiedt per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie (3) maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Reclame
Huurder heeft het recht een reclameaanduiding aan te brengen aan het gebouw, na het verkrijgen van de, door huurder te verzorgen, benodigde vergunning(en) en na goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 85 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
3.282 m2
In units vanaf:
25 m2
Beschikbaar per:
Direct
Gebied:
Bedrijventerrein en industrieterrein
Aantal bouwlagen:
4 bouwlagen
Bouwjaar:
1970
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (539), Bezuidenhout-Midden (1), Laakhaven-Oost (1), Rivierenbuurt-Zuid (1), Zuidwal (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (47), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (12), Delftechpark (22), Zwethove (20), Binckhorst (10), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Tanthof Oost (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Polakweg 7 in Rijswijk zh.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rijswijk zh? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Plaspoelpolder te Rijswijk zh. Dit kantoor met de naam “Seven” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 3282 m2 en ligt op Polakweg 7 in Rijswijk zh, dit adres ligt op een bedrijventerrein en industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen