Bedrijfsruimte - Huur

Steenplaetsstraat 9 2288AA Rijswijk

Informatie aanvragen

€ 45 per m2 per jaar

Steenplaetsstraat 9 2288AA Rijswijk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Steenplaetsstraat 9 in Rijswijk

Bedrijfsruimte - Huur
1244 m2 - 430 m2
Algemeen: Het gebouw is gelegen op het kantoren-/ bedrijvenpark 'Plaspoelpolder', welke zich kenmerkt door de uitstekende bereikbaarheid. Bekende gebruikers in de omgeving zijn onder andere Koninklijke Shell Nederland, Harley Davidson, Tui en European Patent Office (EPO).
Bereikbaarheid:
Per auto:
Het object is gelegen in de nabijheid van de Rijkswegen A4 (Den Haag - Amsterdam) en A13 (Den Haag - Rotterdam). Via het 'Prins Clausplein' is tevens de Rijksweg A12 (Den Haag - Utrecht) uitstekend bereikbaar.
Per openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse buslijnen hebben hun halteplaatsen in de directe nabijheid, evenals tramlijn 17, welke een directe verbinding onderhoudt tussen de stations 'Den Haag Centraal', 'Hollands Spoor' en het nieuwe openbaarvervoersknooppunt 'Station Rijswijk.
Adres: Steenplaetsstraat 9, 2288 AA Rijswijk.
Metrage: Het voor verhuur beschikbare gedeelte bestaat uit:
Begane grond (unit B3): ca. 1.043 m² bedrijfsruimte
Begane grond (unit 0.3): ca. 201 m² kantoorruimte
de oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580 .
Parkeren: Op eigen terrein is parkeergelegenheid aanwezig. Tevens zijn er goede parkeermogelijkheden langs de openbare weg.
Opleveringsniveau:
Bedrijfsruimte
 • vrije hoogte circa 8 meter;
 • vloerbelasting circa 2.500 kg/m²;
 • tl-verlichting;
 • elektrisch bedienbare overheaddeur;
 • krachtstroomaansluiting(en);
 • brandmeldinstallatie;
 • brandslanghaspels/brandblussers;
 • vluchtwegsignalering.
Kantoorruimte
 • betonnen vloer;
 • vloerbedekking (eenmalige verstrekking, thans aanwezig);
 • systeemplafond v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
 • te openen ramen;
 • diverse glazen scheidingswanden (eenmalige verstrekking);
 • kabelgoten.
HUURVOORWAARDEN
Huurprijs: € 45.000,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen. Flexibelere huurtermijnen zijn bespreekbaar!
Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.
Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Service- en energiekosten: Nog nader te bepalen.
Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 11 juli 2003 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 72/2003.
Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 45 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
430 m2
In units vanaf:
1.244 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied wateringen (86), Kerketuinen en Zichtenburg (36), De Rivieren (40), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (42), Bedrijventerrein Wateringen (40), Binckhorst (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plaspoelpolder (40), Zwethove (50), Kerketuinen (30), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Schieoevers Zuid (33), Westland Bedrijven Center (33)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Steenplaetsstraat 9 in Rijswijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rijswijk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Plaspoelpolder in de buurt Plaspoelpolder te Rijswijk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 430 m2 en ligt op Steenplaetsstraat 9 in Rijswijk, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen