Kantoor - Huur

Zeestraat 100 2518AD 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 145,- per m² / jaar

Zeestraat 100 2518AD 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Zeestraat 100 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
236 m2 - 1222 m2

Algemeen
De beschikbare kantoorruimte, met achterliggende parkeerplaatsen, is gelegen op de hoek van de Zeestraat en de Laan van Meerdervoort. In dit zeer zichtbare object is momenteel ca. 236 m² beschikbaar voor verhuur.

Adres
Zeestraat 100, 2518 AD te Den Haag.

Locatie
De kantoorruimte is gelegen aan het kruispunt met de Laan van Meerdervoort, Zeestraat, Scheveningseweg en de Javastraat. De locatie is uitstekend en zeer zichtbaar te noemen. Daarnaast garandeert de ligging nabij het centrum vele faciliteiten. Zo zijn er in de directe nabijheid diverse restaurants, banken en andere voorzieningen als een Albert Heijn. Daarnaast zijn er uitstekende hotels zoals het Carlton Ambassador en het Hilton op loopafstand. Niet voor niets is de omgeving een populaire vestigingslocatie voor ambassades, ministeries en kantoren van internationale ondernemingen.

Bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. De Zeestraat is centraal gelegen in Den Haag en is het verlengde van het Noordeinde. Via de Javastraat, Koningskade en Zuid-Hollandlaan bereikt u binnen enkele autominuten de Utrechtse Baan die aansluiting geeft op het Prins Clausplein (A4, A12, A13). Diverse tram- en busstopplaatsen bevinden zich op loopafstand van de locatie.

Vloeroppervlak
Totaal circa 1.221,8 m² kantoorruimte en circa 182,20 m² archiefruimte en de navolgende verdiepingen zijn beschikbaar:

3e verdieping : circa 273 m²

De unit op de begane grond beschikt over een aparte eigen (dubbele) entree, naast de centrale entree op de hoek van het kantoorgebouw.

Parkeren
Op achtergelegen parkeerterrein geldt een parkeernorm van 1:93 m². Tevens kan er, tegen betaling, geparkeerd worden aan de openbare weg.

Huurprijs kantoorruimte
€ 145,= per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaatsen
€ 150,= per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Servicekosten
€ 40,= per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op voorschotbasis en nacalculatie.

Betalingen
Per kalenderkwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte zal in huidige staat worden opgeleverd, o.a voorzien van:.
- Systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Sanitaire voorzieningen;
- Systeemwanden;
- Brandslanghaspels;
- Lift;
- Representatieve centrale entree;
- Bel/intercomfunctie.

Het gebouw heeft een energielabel B.

Huurtermijn
Vijf jaren + vijf optiejaren.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Een onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van drie (3) maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 145,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.222 m2
In units vanaf:
236 m2
Beschikbaar per:
Direct
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (79), Plaspoelpolder (59), Archipelbuurt (45), Willemspark (33), Zeeheldenkwartier (30), Bezuidenhout-Midden (33), Hoornwijck (30), Statenkwartier (25), Vissershaven (26), De Rivieren (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (49), Scheveningse 1e, 2e Haven (24), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (13), Zwethove (20), Binckhorst (10), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Zichtenburg (5), Laakhaven - Centraal (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zeestraat 100 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Willemspark te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1222 m2 en ligt op Zeestraat 100 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen