Kantoor - Huur

Van Deventerlaan 30 3528AE Utrecht

Informatie aanvragen

€ 135,- per m² / jaar

Van Deventerlaan 30 3528AE Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Van Deventerlaan 30 in Utrecht

Kantoor - Huur
300 m2 - 2817 m2

Algemeen
Dit turnkey bedrijfsgebouw ligt op het hoogwaardige bedrijvenpark “Papendorp” te Utrecht nabij knooppunt Oudenrijn langs de A2/A12. Deze representatieve omgeving is fantastisch om in te werken. Het gebouw is onder andere verhuurd aan IGLO, Mitel, Mammoet, Pharmo Institute, FTE en Bauhaus.

Het gebouw is gelegen in een parkachtige setting met de gebouwen van o.a. Mercedes, Bol.com, BDO, KPN, Atos Origin en naast een Holiday-Inn Express hotel. Daarnaast heeft Papendorp Brasserie De Steiger. Het bedrijventerrein beschikt over goede aansluiting op het openbaar vervoer en heeft een P+R terrein op loopafstand. Kortom, de locatie voor bedrijven die centraal in Midden Nederland willen werken op één van de beste locaties die er is.

Bereikbaarheid
Papendorp is gelegen nabij verkeersknooppunt Oudenrijn waar de A2 (Amsterdam-Den Bosch) en A12 (Arnhem-Rotterdam/Den Haag) samen komen. Van hieruit zijn diverse rijkswegen (A28/A27) eenvoudig bereikbaar.

Het centrum en het Centraal Station van Utrecht zijn in circa 10 minuten via de Prins Clausbrug bereikbaar, door middel van diverse snelle busverbindingen (vrije busbanen). De gratis Papendorp Express rijdt tevens door het gebied waardoor de bereikbaarheid optimaal is. De bushalte op Papendorp is op loopafstand van het kantoorpand gelegen.

P+R Papendorp ligt op loopafstand. Kosten hiervoor zijn € 5,- per dag inclusief openbaar vervoer naar het centrum van Utrecht.

Vloeroppervlak
Totaal circa 7.333 m² v.v.o. vloeroppervlak verdeeld over 5 bouwlagen. Deelverhuur mogelijk vanaf circa 300 m². De vloeroppervlakte is inclusief toedeling algemene ruimten conform NEN 2580.

Voor verhuur is circa 2.817 m² v.v.o. beschikbaar en als volgt verdeeld:

Souterrain circa 50 m² bedrijfsruimte (units -1.2, -1.3 en -1.5)
1e verdieping circa 794 m² kantoorruimte (unit 1.1)
2e verdieping circa 794 m² kantoorruimte (unit 2.1)
2e verdieping circa 922 m² kantoorruimte (unit 2.2-2.4)
3e verdieping circa 307 m² kantoorruimte (unit 3.3)

Deelverhuur mogelijk.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan is het gebouw bestemd voor maximaal 70% kantoorruimte en 30% voor overige bedrijfsdoeleinden. Informeer bij de gemeente Utrecht naar de voorschriften of kijk op www.utrecht.nl

Parkeren
De parkeerplaatsen zijn op eigen terrein gesitueerd, half verdiept onder het kantoorgebouw met toegangscontrole. De parkeernorm bedraag 1:60.

Huurprijs kantoorruimte
€ 135,00 per m² per jaar, exclusief BTW.

Huurprijs parkeren
€ 1.100,00 per plaats per jaar, exclusief BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder of koper niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 40,00 per m² per jaar exclusief BTW als verrekenbaar voorschot op de vergoeding.

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige staat aangeboden met o.a. de volgende voorzieningen:
• Verplaatsbare scheidingswanden
• Systeemplafond voorzien van inbouwarmaturen
• Binnenzonwering
• Pantry en toiletgroepen per verdieping
• Liften
• Representatieve entreehal met zitjes
• Klimaatbeheersing (zowel koeling als verwarming), per stramien van 5,40 meter regelbaar
• Beveiliging met pasjes (toegangscontrole in overleg)
• Glasvezel
• Fietsenstalling

Huurtermijn
In overleg.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 135,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
2.817 m2
In units vanaf:
300 m2
Parkeerplaatsen:
22
Parkeerkosten:
Vanaf €Â 600,- per parkeerplaats per jaar
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Kantorenpark
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2006
Industrieterrein:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (107), Buiten Wittevrouwen (90), Bedrijventerrein Lageweide (83), Bedrijvengebied Papendorp (67), Plettenburg (56), Domplein (48), Bunnik (33), Bedrijvengebied Oudenrijn (31), Bedrijvengebied Kanaleneiland (31), Molens (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (83), Plettenburg-De Wiers Zuid (67), Papendorp / Nieuwerijn (43), Oudenrijn (29), De Schaft (23), De Hagen+de Biezen (14), Nieuw Overvecht (20), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (15), Ind Geb Zuid / Kosterijland (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Van Deventerlaan 30 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Papendorp / Nieuwerijn in de buurt Bedrijvengebied Papendorp te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2817 m2 en ligt op Van Deventerlaan 30 in Utrecht, dit adres ligt in een kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen