Winkel - Huur

Kruisstraat 39 2611ML Delft

Informatie aanvragen

€ 185,- per m² / jaar

Kruisstraat 39 2611ML Delft
 

Winkel te huur aangeboden
op Kruisstraat 39 in Delft

Winkel - Huur
87 m2

Kruisstraat 39 -41

Algemene omschrijving
Winkelruimte in winkelgebied in Delf-centrum.

Omgeving/wijkinformatie
Delft is een stad van toerisme en techniek. De stad ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, vooral als kennisstad. Het is ook een studentenstad: er wonen opvallend veel mannen en vrouwen tussen de 20 en 30 jaar oud.

Bovendien is het centrum van Delft een grote toeristentrekker, onder meer door haar kerken en monumenten, hofjes, grachten en de vele culturele evenementen. Ook zijn er diverse markten. Donderdag is er op de Markt bij het oude stadhuis een warenmarkt en op de Brabantse Turfmarkt een bloemenmarkt. Op zaterdag is er markt op de Brabantse Turfmarkt en de Burgwal.

Bereikbaarheid
Ondanks dat de historische binnenstad grotendeels autoluw of autovrij is, is de bereikbaarheid per auto goed. Parkeren kan in een van de parkeergarages of op de parkeerterreinen in of rond de binnenstad (P-route). De historische binnenstad, de belangrijkste bezienswaardigheden en het winkelgebied liggen vanuit de verschillende parkeerlocaties op slechts een paar minuten loopafstand. Aan de rand van het centrum staat het NS-station. Ook tram 1 en bus 81 en 130 hebben hier een halte.

Kenmerken en voorzieningen
In de servicekosten zitten de volgende leveringen en diensten: rioolontstopping, stookkosten en een glasverzekering.

Branchering
Dit is een bedrijfspand midden in een winkelgebied. In de omgeving zijn onder meer een Hema, schoenenwinkels, modewinkels, een makelaarskantoor, een kapper en diverse horecagelegenheden. In dit pand is horeca niet toegestaan.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 185,- per m² / jaar
oppervlakte:
87 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: 0 (301), Artiestenbuurt (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Berkelse Poort (1), Schieoevers Zuid (1), Tanthof Oost (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kruisstraat 39 in Delft.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Delft? We bieden u nu een unieke winkel aan te Delft. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 87 m2 en ligt op Kruisstraat 39 in Delft.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen