Winkel - Huur

Spui 12 2511BS 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 140.000,- per jaar

Spui 12 2511BS 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Spui 12 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
233 m2

TE HUUR
Spui 12 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het kernwinkelgebied van Den Haag en verbindt de Grote Marktstraat met de Spuistraat.

Het gebied kenmerkt zich door een bijzondere mix aan internationale en landelijke winkelketens. Primark, KFC, Five Guys, Bagels & Beans zijn aan weerszijde gelegen. In de directe omgeving bevinden zich De Bijenkorf, Hudson Bay, Starbucks, Burger King en TK Maxx. De afwisseling tussen winkelen en horeca is typerend voor dit gebied.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het betreft een wandelgebied, welke via de omliggende doorgaande wegen wordt ontsloten.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend. Het spoorwegstation Den Haag Centraal en Hollands Spoor zijn op korte afstand gelegen, welke via tram 1, 2, 3, 4, 6 en 16 en bus 22 en 24 in korte tijd te bereiken zijn. De tram/bushalte is voor het pand gelegen.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren in de omliggende parkeergarages mogelijk.

In de directe omgeving zijn parkeergarages Grote Markt, Plein, Museumkwartier, Bijenkorf en Stadhuis gelegen.

OBJECTOMSCHRIJVING
De entree bevindt zich rechts in de voorgevel met aan de linkerzijde een grote raampartij. Achter de entree bevindt zich een vestibule welke toegang geeft tot de winkelruimte met achtergelegen pantry, sanitaire voorzieningen en toegang tot de kelder. De winkelruimte is voorzien van een splitlevel.

De winkelruimte heeft een breed front van circa 7 meter. Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel wandelend publiek als voorbij rijdend verkeer met tram of bus.

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

METRAGE
De totale oppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 233 m² b.v.o. (conform NEN 2580), als volgt verdeeld:
- Kelder: ca. 43 m² b.v.o.;
- Begane grond: ca. 190 m² b.v.o..

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Breed front;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen;
- CV-installatie;
- Kelder.

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
'Binnenhof e.o.’ vastgesteld d.d. 20-02-2014.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-4'.
Het object is bestemd in gebruik te worden genomen als detailhandel, horeca met de categorie 'zwaar' etc.

ENERGIELABEL
Onderhavige beschikt over een Energielabel.

HUURPRIJS
€ 140.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 140.000,- per jaar
oppervlakte:
233 m2
Bouwjaar:
1910
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (43), Kortenbos (35), Centrum (56), Zuidwal (30), Dorp Wassenaar (36), Voorburg Oud (30), Uilebomen (14), Morgenstond-West (16), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Spui 12 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Uilebomen te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 233 m2 en ligt op Spui 12 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen