Winkel - Huur

Gildenburg 76 2804VK Gouda

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 3.750,- per maand

Gildenburg 76 2804VK Gouda
 

Winkel te huur aangeboden
op Gildenburg 76 in Gouda

Winkel - Huur
140 m2

Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda is een uitstekend winkelcentrum met goede publiekstrekkers en een uitstekende parkeerfaciliteit (ca. 750 gratis parkeerplaatsen).

In het winkelcentrum hebben wij de winkelruimte Gildenburg 76 te huur waar voorheen Shoeby was gevestigd.
De winkel is met weinig aanpassingen zo weer in gebruik te nemen als winkelruimte.

Deze locatie met een frontbreedte van ruim zeven meter, ligt op een zeer goede locatie tussen de Kruidvat (van ca. 800 m²) en de Jumbo Supermarkt in. Dit is waarschijnlijk een van de best bezochte locaties binnen het winkelcentrum.

De winkel is voorzien van een split-unit, verlichting, pantry en toilet, rolluik. Bevoorraden kan middels het overdekte los- en laadhof aan de achterzijde. In dit winkelcentrum is een voorschot bijdrage verschuldigd voor servicekosten en promotiebijdrage van ca. € 32,-/m².

Winkels die zijn gevestigd in dit winkelcentrum zijn o.a. Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Kruidvat, Hema, Zeeman, Blokker, Casa, Primera, Hans Anders, Ici Paris XL, Etos, Eyewish, Ter Stal, Kippie, Slagerij Van der Geest, Janse Mode, The Stone, VakantieXperts, Brainwash, etc..

Huurprijs is op aanvraag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 3.750,- per maand
oppervlakte:
140 m2
Bouwjaar:
2011
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Nieuwe Markt en omgeving (79), Turfmarkt en omgeving (25), Waddinxveen (20), De Goudse Poort (16), Centrum (14), Burgemeester Kremerweg (12), Hoef- en Veldbuurt (12), Nieuwe Park-Oost (10), Dorrestein (6), Boskoop (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Goudse Poort (18), Kouwehoek (6), Coenecoop I+ii (2), Kromme Gouwe (2), Het Ambacht (1), Hooge Veenen (1), Moerkapelle (1), Rijnhoek (1), Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gildenburg 76 in Gouda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Gouda? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Zomenbuurt te Gouda. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 140 m2 en ligt op Gildenburg 76 in Gouda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen