Winkel - Huur

De Maat 1 3991AN Houten

Informatie aanvragen

€ 98,- per m² / jaar

De Maat 1 3991AN Houten
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op De Maat 1 in Houten

Winkel - Huur
475 m2 - 950 m2

Multifunctioneel winkelpand beschikbaar aan de Maat 1 te Houten. Winkelcentrum De Maat is met 10.000 m2 winkeloppervlakte de grootste woonwinkel van Houten. Door de prominent zichtbare ligging en uitstekende bereikbaarheid, trekt het centrum zeven dagen per week een groot aantal bezoekers. Binnen dit levendige centrum bieden we circa 950 m2 winkelruimte aan, eventueel in units.

Metrage

Bedrijfsruimte: circa. 950 m² BVO

Units vanaf: circa. 475 m² BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de winkelruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Maat 1 in Houten aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

Winkelcentrum De Maat is zeer centraal gelegen, te midden van diverse woonwijken en vlakbij het centrum. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen. Het winkelcentrum ligt direct aan de
Rondweg van Houten, maar ook aan de doorgaande verbinding tussen Houten Zuid en Houten Noord. De op- en afritten van de rijksweg A27 (Almere - Breda) en A12 (Arnhem - Den Haag) liggen
op circa 5 minuten afstand,
Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op loop afstand.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.
Bij het object zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.
Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het huidige bestemmingsplan is er sprake van een gemengd bestemming en is de grond bestemd voor detailhandel.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
Opleveringsniveau winkelruimte
• Balie
• Elektronische deuren
• Inbouwverlichting
• Lift
• Pantry
• Toiletruimte
• Zonnepanelen

Huurcondities

Huurprijs: € 98,- per m² per jaar excl. BTW

Huurtermijn: 10 jaar met verlenging

Servicekosten: €3,- per m² per jaar excl. BTW

Voorschot nutskosten: €12,50 per m² per jaar excl. BTW

Aanvaarding: In overleg, snelle oplevering mogelijk

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur en servicekosten incl. BTW
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit winkelpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Maat 1 in Houten aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 98,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
950 m2
In units vanaf:
475 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Lange Elisabethstraat (55), Centrumschil-Zuid (50), Domplein (48), IJsselstein-Binnenstad (37), Oude Buitenwijken (31), De Bilt (27), Buiten Wittevrouwen (23), 2e Daalsebuurt en omgeving (21), Kom Driebergen en Seminarie (19), Buitengebied Houten West (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Bedrijventerrein Pavijen I-Iv (5), Laagraven-Liesbosch (2), Singel (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Maat 1 in Houten.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Houten? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Buitengebied Houten West te Houten. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 950 m2 en ligt op De Maat 1 in Houten.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen