Winkel - Huur

Stokstraat 57 6211GC Maastricht

Informatie aanvragen

€ 2.495,- per maand

Stokstraat 57 6211GC Maastricht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Stokstraat 57 in Maastricht

Winkel - Huur
80 m2

Commerciële ruimte beschikbaar in dit prachtige monumentale pand aan de Stokstraat in Maastricht. Het pand bevindt zich in de belangrijkste straat van het Stokstraatkwartier, een van de oudste buurten van Maastricht.

De straat staat bekend om haar historische uitstraling, de vele rijksmonumenten en exclusieve winkels zoals onder andere NIKKIE, Petit Bateau, Kiki Niesten, Leon Martens Juweliers, Shoebaloo en Bronswijk & Stalman Juweliers.
Door haar indeling en uitstraling biedt de commerciële ruimte uitstekende perspectieven en is het een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.

Metrages

Begane grond: circa 80 m² BVO

Verkoopvloeroppervlakte: circa. 56 m2 BVO

Frontbreedte: circa. 4,2 meter

Kelderruimte: circa. 53 m2 BVO

Tuin: circa. 42 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Stokstraat 57 in Maastricht aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

In de nabijgelegen Q-park Parkeergarages, gelegen aan het Onze Lieve Vrouweplein, Vrijthof en Mosae Forum zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

De Stokstraat is zeer goed te bereiken via de directe verbinding met de Rijksweg A79, A2en de E25. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te komen, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 3 minuten loopafstand.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een centrum bestemming waardoor onder andere winkels, kleine horeca en kantoorruimten met de bijbehorende opslag zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorzieningen

- Tegelvloer
- Houten kozijnen
- Internet- en telefonieaansluitingen
- keuken
- Stucwerkwanden
- Toiletruimte
- Wandradiatoren met nieuwe CV - installatie
- Grote open haard

Huurcondities

Huurprijs: € 2.495,- per maand

Servicekosten: €200,- per maand voorschot op verwarmingskosten.

Aanvaarding: Per direct.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Er wordt niet geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Stokstraat 57 in Maastricht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 2.495,- per maand
oppervlakte:
80 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binnenstad (104), Wyck (48), Valkenburg (9), Meerssen (9), Scharn (9), Jekerkwartier (7), Boschstraatkwartier (6), Statenkwartier (6), Mariaberg (5), Bunde (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Cabergerweg (sd) (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stokstraat 57 in Maastricht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Maastricht? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Binnenstad te Maastricht. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Stokstraat 57 in Maastricht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen