Winkel - Huur

Passage 79 3431LN Nieuwegein

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 35.000,- per jaar

Passage 79 3431LN Nieuwegein
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Passage 79 in Nieuwegein

Winkel - Huur
125 m2

Omschrijving:
Het betreft hier winkelruimte gelegen op de begane grond en de 1e verdieping in het overdekte winkelcentrum City Plaza. De winkel heeft een frontbreedte van ca. 5 (vijf) meter. Door de strategische ligging nabij de tram- en bushalte heeft de winkelruimte een uitstekende zichtbaarheid voor de vele passanten. De attentiewaarde kan optimaal worden benut door de mogelijkheid om gevelreclame aan te brengen.

Ligging:
Winkelcentrum City Plaza is gelegen in het stadshart van Nieuwegein, hier bevinden zich ca. 167 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Met thans ca. 56.000 m² winkeloppervlak, is dit een van de grootste overdekte winkelcentra in de regio met een grote diversiteit aan winkels en diverse gezellige horecagelegenheden. Bekende ondernemers die hier zijn gevestigd zijn, zijn onder andere Jumbo, Rituals, HEMA, Only for Men, H&M en Hünkemoller.

Bereikbaarheid:
Er bevindt zich een sneltramhalte en busstation op korte loopafstand.

Nieuwegein is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. City Plaza is binnen enkele autominuten te bereiken vanaf de rijkswegen.

Met andere woorden: dit bruisende hart van Nieuwegein is een uitstekende plek om uw onderneming te vestigen!

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 125 m² b.v.o. winkelruimte, verdeeld als volgt:
- ca. 84 m² gelegen op de begane grond;
- ca. 41 m² gelegen op de 1e verdieping.

Frontbreedte: Ca. 5 (vijf) meter aan de voorzijde.

Opleveringsniveau: De winkelruimte wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd, inclusief de bestaande pui.

Parkeergelegenheid: In de directe omgeving bevindt zich voldoende (overdekte) parkeergelegenheid, betaald parkeren is hier van toepassing.

Aanvaarding: In overleg.

Huurprijs: € 35.000,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten: € 1.854,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Promotiekosten: € 2.348,= per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurbetaling c.q. betaling servicekosten: Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn: 10 (tien) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn: Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumptieprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015).

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Algemene bepalingen:
Van de te sluiten huurovereenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW”, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.

Voorbehoud:
Verhuurder behoudt zich alle rechten voor en heeft op geen enkele wijze verplichtingen jegens een gegadigde die in de gelegenheid is gesteld om een voorstel uit brengen. Verhuurder is derhalve ook vrij om zonder opgaaf van redenen de verhuurprocedure te wijzigen dan wel te beëindigen en/of niet op een voorstel in te gaan en/of een voorstel wel of niet te accepteren, ongeacht of het evalueren c.q. beoordelen van condities en voorwaarden van enig voorstel.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 35.000,- per jaar
oppervlakte:
125 m2
Bouwjaar:
1983
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Lange Elisabethstraat (55), Domplein (48), IJsselstein-Binnenstad (37), Buiten Wittevrouwen (23), Zamenhofdreef en omgeving (22), 2e Daalsebuurt en omgeving (21), Buitengebied Houten West (18), Elegantierstraat (17), Oude Stad (13), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Laagraven-Liesbosch (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Passage 79 in Nieuwegein.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Nieuwegein? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Stadscentrum te Nieuwegein. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 125 m2 en ligt op Passage 79 in Nieuwegein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen