Winkel - Huur

Boekhorststraat 31 2512CL 's-Gravenhage

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 2.350,- per maand

Boekhorststraat 31 2512CL 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Boekhorststraat 31 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
177 m2

• Nabij het kernwinkelgebied van Den Haag
• Ruime oppervlakte met deels een vrije hoogte van 4 meter!
• Gezellige, karakteristieke omgeving

Algemeen
De winkel (met een royale frontbreedte van 7 meter) is gelegen aan de gezellige en multiculturele Boekhorststraat in het “Makerskwartier”.

De Boekhorststraat is een winkelstraat in opkomst aan de rand van het centrum, op slechts tien minuten lopen van het Centraal Station. Het Makerskwartier is een initiatief van Staedion, de gemeente Den Haag en stichting Stadsherstel om de buurt aantrekkelijker te maken voor winkeliers en winkelend publiek. De makers hebben onderling goed contact en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd om het Makerskwartier op de kaart te zetten. Er worden initiatieven ontplooid zoals festivals, workshops, wereldburendagen en nog veel meer activiteiten. Het unieke aan shoppen bij de makers is dat je in de winkel meteen kunt zien hoe de producten ontworpen en geproduceerd worden.

We zijn ook voor deze ruimte op zoek naar een leuke en goede ondernemer! Mocht deze unit u niet geheel passen, informeert u dan naar de mogelijkheden. Verhuurder heeft nog enkele andere mogelijkheden in deze aantrekkelijke winkelstraat.

Locatie
De winkelruimte is gelegen nabij de Grote Markt en tegen het kernwinkelgebied van het centrum van de gemeente Den Haag.

Het winkelend publiek kan met de auto in de straat zelf parkeren. Tevens bevinden zich in de nabijheid meerdere parkeergarages.

In de Boekhorststraat zal de openbare ruimte de komende tijd opnieuw en aantrekkelijker worden ingericht.

Bereikbaarheid
Per auto is de Boekhorststraat vanuit Den Haag Zuid-West goed bereikbaar.
Per openbaar vervoer is de winkelruimte goed bereikbaar. De halte Grote Markt, waar de diverse tramlijnen en de Randstadrail haltes hebben, bevindt zich op loopafstand.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 177 m² met een kelderruimte van ca. 9m² en een binnentuin van ca. 25m².

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd, waarbij de aanwezige voorzieningen overgaan op de huurder. De ruimte is o.a. voorzien van een houten pui met een tweetal openslaande deuren naar de straat, een nieuw aangebrachte toiletvoorziening, deels afgewerkte voorzetwanden en glad afgewerkte en brandwerende plafonds.

Welstandsklasse
B1.

Frontbreedte
7 meter.

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan Het Oude Centrum (Binnenstad) en heeft als bestemming Gemengd 1.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs
€ 2.350,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks op 1 juli worden verhoogd op basis van de CPI zoals wordt gepubliceerd door het CBS.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de ROZ 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Direct.

Download voor meer informatie onze uitgebreide brochure.

Onze bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 2.350,- per maand
oppervlakte:
177 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (43), Kortenbos (35), Centrum (56), Zuidwal (30), Dorp Wassenaar (36), Voorburg Oud (30), Uilebomen (14), Morgenstond-West (16), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Boekhorststraat 31 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Zuidwal te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 177 m2 en ligt op Boekhorststraat 31 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen