Kantoor - Huur - 'Santorini Building'

Laan van Oversteen 2- 18 2289CX Rijswijk

Informatie aanvragen

€ 75,- per m² / jaar

Laan van Oversteen 2- 18 2289CX Rijswijk
 

Kantoor te huur aangeboden
in 'Santorini Building' op Laan van Oversteen 2- 18 in Rijswijk

Kantoor - Huur
223 m2 - 1671 m2

TE HUUR
Laan van Oversteen 2-18 te Rijswijk

OMGEVINGSFACTOREN
Het kantoorpand is gelegen in Businesspark Hoornwijck. In de directe omgeving hebben bedrijven als TNO en PNO Consultants zich gevestigd. Het pand bevindt zich op enige afstand van Oud Rijswijk, waar uitgebreide winkelmogelijkheden en een diversiteit aan restaurant aanwezig zijn.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met de auto is zeer goed, dankzij haar centrale ligging in het Businesspark Hoornwijck. Het Businesspark grenst aan de rijkswegen A4 en A13 en ligt zeer nabij verkeersplein Ypenburg en knooppunt Prins Clausplein.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Tramlijn 15 stopt voor de deur en verbindt Den Haag Ypenburg met Nootdorp. Deze tramlijn stopt zowel op NS-station Den Haag Centraal als op Den Haag Hollands Spoor.

PARKEREN
Het object beschikt over eigen parkeerplaatsen. Daarnaast is er in de directe omgeving parkeren aan de openbare weg beperkt mogelijk.

OBJECT
Het pand is een, omstreeks 2003 gebouwd, kantoorgebouw bestaande uit 8 bouwlagen. Het gehele pand is representatief en derhalve in uitstekende staat. Thans zijn er verschillende verdiepingen van in totaal circa 1.671 m² v.v.o. voor verhuur beschikbaar. Deelverhuur is in overleg mogelijk.

De verdiepingen bieden grote mate van indelingsvrijheid voor verschillende soorten werkplekken als kantoorunits, groepswerkplekken en flexplekken. Elke verdieping heeft dubbele sanitaire voorzieningen, lift, topkoeling en een pantry. Op de begane grond zijn de voorzieningen voor minder validen gelegen.

In totaal heeft het object een verhuurbaar oppervlak van 1.671 m², als volgt verdeeld:

- Begane grond: 223 m²;
- 1e verdieping: 400 m²;
- 2e verdieping: 683 m²;
- 3e verdieping: verhuurd;
- 4e verdieping: verhuurd;
- 5e verdieping: 365 m²;
- 6e verdieping: verhuurd;
- 7e verdieping: verhuurd;
- 8e verdieping: verhuurd.

Dit metrage is inclusief het algemeen aanvaarde aandeel van 10,5% in de algemene ruimtes, zoals sanitaire voorzieningen, gangen, liften en centrale hal.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde zal worden voorzien van nieuwe scheidingswanden met glaspanelen en deuren, nieuwe kabelgoten en nieuw sanitair. De oplevering van het gehuurde zal geschieden in de huidige, deels reeds gerenoveerde, staat. De kantoorruimte is onder meer voorzien van:

- Invalidentoilet op de begane grond;
- 2 personenliften tot aan parkeerterrein;
- Moderne pantry per verdieping;
- Brandmeldinstallatie;
- Dubbel glas;
- Nieuw systeemplafond;
- Verlichtingsarmaturen;
- Scheidingswanden met kozijnen met glaspanelen;
- Kabelgoten incl. bekabeling voor data, telefoon en elektra (CAT 5-E, mogelijkheden voor CAT 6).

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 75,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
De huurprijs voor de parkeerplaats bedraagt € 720,- per jaar te vermeerderen met BTW.

De servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. De service- en energiekosten zijn onderstaand gespecificeerd:
- Gasgebruik, elektriciteitsverbruik en waterverbruik inclusief vastrecht.
- Onderhoud en periodieke controle van technische installaties en standleidingen;
- Onderhoud en periodieke controle van hemelwaterafvoer, goten en daken;
- Periodiek onderhoud van E- en W-installaties, liftonderhoud en jaarlijkse liftkeuring door Liftinstituut, riolering en standleidingen, CV-installatie alsmede het verhelpen van storingen;
- Tuinonderhoud en onderhoud van parkeerterrein, fietsenstalling en bestrating;
- Glasbewassing met een frequentie van 1 keer per 4 maanden.

Aanvaarding: de huuringangsdatum is bepaald op 1 mei 2017 of zoveel eerder of later als partijen overeenkomen.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
- Huurtermijn: 5 (vijf) + 5 (vijf) jaar;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonJorg Olie
E-mailadres[email protected]
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 -54 90 07 15

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 75,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.671 m2
In units vanaf:
223 m2
Parkeerplaatsen:
66
Beschikbaar per:
Direct
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (519), Plaspoelpolder (3), Driemanspolder (2), Rivierenbuurt-Noord (2), Rokkeveen-West (2), Willemspark (2), Zuidwal (2), Archipelbuurt (1), Bedrijventerrein Tanthof-Oost (1), Bedrijventerrein Wateringen (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (47), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (12), Delftechpark (22), Zwethove (20), Binckhorst (10), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Tanthof Oost (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Laan van Oversteen 2- 18 in Rijswijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rijswijk? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Hoornwijck (rijswijk) te Rijswijk. Dit kantoor met de naam “'Santorini Building'” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1671 m2 en ligt op Laan van Oversteen 2- 18 in Rijswijk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen