Kantoor - Huur - Cobbenhage

Treubstraat 1 2288EG Rijswijk

Informatie aanvragen

€ 350,- per maand

Treubstraat 1 2288EG Rijswijk
 

Kantoor te huur aangeboden
in Cobbenhage op Treubstraat 1 in Rijswijk

Kantoor - Huur
10 m2 - 320 m2

Kantoorruimte huren Treubstraat 1 Rijswijk

Op zoek naar een geschikte werkplek in Rijswijk, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan eens kijkje in dit recentelijk gerenoveerde kantoorgebouw aan de Treubstraat 1 in Rijswijk. Dit gebouw is gelegen op bedrijventerrein Plaspoelpolder. Dit terrein is een gewilde vestigingslocatie voor veel bedrijven door de gunstige ligging nabij de A4 en de A13. Voor de verhuur zijn er momenteel nog diverse kantoorruimten beschikbaar. De kantoorruimte variëren van 15 m2 tot 156 m2. Benieuwd of er een geschikte ruimte voor jou bij zit? Neem dan snel contact op met een van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Faciliteiten
Wanneer je er voor kiest om een kantoor te huren in dit kantoorgebouw, kan je naast je eigen kantoor ook gebruikmaken van de geboden services en faciliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van razendsnel internet en zijn er voldoende vergaderfaciliteiten aanwezig. De verdieping zelf is voorzien van een ruime pantry waar huurder een eigen lunch kunnen bereiden. Kom je met de auto richting het kantoor? dan kan je deze gemakkelijk parkeren op het achtergelegen terrein.

Beschikbaarheid
In dit gebouw is het al mogelijk om vanaf 1 persoon je eigen kantoorruimte te huur. Voor deze ruimte betaal je een vast maandelijks bedrag van € 350,-. Toch meer ruimte nodig? Neem dan bijvoorbeeld dit driepersoonskantoor welke te huur is vanaf € 665,- per maand. Tevens hoort het huren van een gehele verdieping of een gedeelte hiervan tot de mogelijkheid.

Locatie en bereikbaarheid
Het gebouw bevindt zich op bedrijventerrein Plaspoelpolder, tegenover het Europees Octrooibureau en het nieuwe sportcomplex. In de direct omgeving van het gebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd zoals TUI, European Patent Office en CBR. Op enkele autominuten afstand bevindt zich het winkelcentrum ‘In de Bogaard’, waar zich tal van winkels, lunchrooms en restaurants bevinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Treubstraat 1 in Rijswijk?
Plan bij ons gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag ons naar de mogelijkheden op deze locatie!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 350,- per maand
Totale oppervlakte:
320 m2
In units vanaf:
10 m2
Parkeerplaatsen:
40
Parkeerkosten:
Vanaf €Â 570,- per parkeerplaats per jaar
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Bedrijventerrein en kantorenpark
Aantal bouwlagen:
4 bouwlagen
Bouwjaar:
1971-1980
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (74), Plaspoelpolder (57), Archipelbuurt (40), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (31), Hoornwijck (30), Statenkwartier (25), De Rivieren (22), Uilebomen (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (47), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (12), Delftechpark (22), Zwethove (20), Binckhorst (10), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Tanthof Oost (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Treubstraat 1 in Rijswijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rijswijk? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Plaspoelpolder in de buurt Plaspoelpolder te Rijswijk. Dit kantoor met de naam “Cobbenhage” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 320 m2 en ligt op Treubstraat 1 in Rijswijk, dit adres ligt op een bedrijventerrein en kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen