Kantoor - Huur - De Atoomclub / Business Center

Atoomweg 50 3542AB Utrecht

Informatie aanvragen

€ 900,- per maand

Atoomweg 50 3542AB Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
in De Atoomclub / Business Center op Atoomweg 50 in Utrecht

Kantoor - Huur
20 m2 - 451 m2

Kantoorruimte te huur Atoomweg 50 (Utrecht)

Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Lageweide. Op dit bedrijventerrein zijn kantoren gelegen van onder andere FonQ, UPS, Eneco en HEMA. In dit kantoorgebouw zijn nog verschillende hoogwaardige, full-serviced kantoorruimtes beschikbaar. Binnen het kantoorgebouw huren diverse organisaties kantoorruimte, variërend van bedrijven die actief zijn in de financiële dienstverlening tot reclamebureaus.

Alle faciliteiten onder een dak

Als huurder kan je gebruik maken van alle faciliteiten die dit kantoorgebouw te bieden heeft. Het kantoorgebouw beschikt over een centrale entree met bemande receptie service, diverse lounges en een koffiecorner waar alle soorten koffie en thee bereid kunnen worden. Daarnaast zijn er binnen het gebouw volop vergaderfaciliteiten beschikbaar. Wil je lunchen op kantoor? In het sociale hart van het gebouw is een lounge café gelegen waar dagelijks gebruik gemaakt kan worden van een gezonde, verse lunch. Kom je met de auto naar kantoor? Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijzen Atoomweg 50

In dit kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij de volgende services zijn inbegrepen: snel internet door middel van glasvezelverbinding en topkoeling. Daarnaast zijn de kantoren 24/7 toegankelijk. Ook worden er op deze locatie met regelmaat (Netwerk)events georganiseerd. Tevens, wordt huurders de optie geboden om gebruik te maken van de wekelijkse schoonmaakdiensten. Op deze locatie zijn kantoorruimtes te huur voor 2 tot 3 personen, voor een maandelijks bedrag van € 900,-. Ben je op zoek naar grotere kantoorruimtes? Dat kan. Er zijn ook kantoorruimtes beschikbaar voor 6, 10 of 20 personen. Tevens is het mogelijk om een gehele kantoorvloer of een gedeelte daarvan af te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Als je het belangrijk vindt dat jouw kantoor op een uitstekend bereikbare locatie is gelegen, dan sluit dit kantoor uitstekend op jouw wensen aan. De op- en afrit van de A2 is gelegen op twee autominuten. Daarnaast is het gebouw ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor het gebouw is een bushalte gelegen die directe aansluiting heeft op treinstation Utrecht Leidsche Rijn. Vanaf dit punt zijn alle stadsdelen van Utrecht bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Atoomweg 50?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 900,- per maand
Totale oppervlakte:
451 m2
In units vanaf:
20 m2
Parkeerplaatsen:
130
Parkeerkosten:
Vanaf €Â 0,- per parkeerplaats per jaar
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Gebied:
Bedrijventerrein en industrieterrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1970
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (85), Bedrijvengebied Papendorp (69), Plettenburg (60), Domplein (51), Bedrijvengebied Kanaleneiland (36), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (35), Bedrijvengebied Oudenrijn (31), Rijnsweerd (31), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (85), Papendorp / Nieuwerijn (45), Plettenburg-De Wiers Zuid (45), Oudenrijn (29), Nieuw Overvecht (21), Rembrandtlaan (21), Laagraven-Liesbosch (16), Doornkade (13), Larenstein (12), Breukelerwaard (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Atoomweg 50 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Dit kantoor met de naam “De Atoomclub / Business Center” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 451 m2 en ligt op Atoomweg 50 in Utrecht, dit adres ligt op een bedrijventerrein en industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen