Winkelcentrum Hoogzandveld 22 B* 3434EE Nieuwegein

Winkelcentrum Hoogzandveld 22 B*

Winkelruimte te huur aangeboden op Winkelcentrum Hoogzandveld 22 B* in Nieuwegein

+ Lees meer
Oranjeborch Bedrijfsmakelaars

Kenmerken

Aangeboden als Te huur
Huurprijs € 1.667 per maand
Oppervlakte 98 m²
Bouwjaar 1977
Gebruiksdoel Winkelruimte
Buurt Hoogzandveld-Oost
Wijk Hoogzandveld

In de buurt

De 7 meest populaire buurten in de omgeving om een winkelruimte te huren zijn: Hoogzandveld-Oost (5), Boten (3), Vianen binnenstad (3), IJsselstein-Binnenstad (2), Numansdorp Woonkern (2), De Hagen (bedrijventerrein) (1), Franeker Binnenstad (1)

De 3 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkelruimte te huren zijn: De Meerpaal (3), De Hagen + De Biezen (1), Oudorp (1)

Treinstation <7,5 km
Bushalte <2 km

Over Nieuwegein

Nieuwegein heeft een oppervlakte van 25,65 km2 met ruim 63.866 inwoners.

Waar in Nieuwegein staat ruimte te huur of te koop?

Ravenswade (17) , De Liesbosch (13) , Archimedesbaan (8) , Edisonbaan (5) , Winkelcentrum Hoogzandveld (5) , Marconibaan (4) , Overijsselhaven (4) , 1e Regimentsdok (3) , Coltbaan (3) , Dorpsstraat (3) in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkelruimte te huur in Nieuwegein? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Nieuwegein. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte van 98 m² te huur en ligt op Winkelcentrum Hoogzandveld 22 B* in Nieuwegein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.