Kantoor - Huur & koop

Wapenrustlaan 11-31 7321DL Apeldoorn

Informatie aanvragen

€ 125,- per m² / jaar

Wapenrustlaan 11-31 7321DL Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur & koop aangeboden
op Wapenrustlaan 11-31 in Apeldoorn

Kantoor - Huur & koop
379 m2 - 5831 m2

Algemeen
Het kantoorgebouw "Wapenrust" heeft een bijzondere architectuur en is gunstig gelegen aan de Wapenrustlaan in Apeldoorn. Het kantoorgebouw beschikt over een hoogwaardig afwerkingsniveau en een uitgebreid pakket aan voorzieningen, waaronder uitgebreide horecavoorzieningen/brasserie voor huurders.

De bedoeling is dat de centrale hal het centrale plein wordt van het kantoorgebouw “Wapenrust”. Bezoekers / gasten worden op vriendelijke wijze ontvangen door een gastvrouw (bemande receptie) die de huurders bijstaan in allerlei zaken waaronder de ontvangst en doorverwijzing van bezoekers. Daarnaast is er een gezellige coffee corner met diverse zitjes en tevens de mogelijkheid om te lunchen. De huurders kunnen de ruimte eveneens gebruiken om een eventuele bespreking te houden. Dankzij een WI-FI verbinding kan er ook gewerkt worden in deze ruimte.

Het object bestaat uit 12 bouwlagen (incl. parkeerkelder), 7 bouwlagen zijn voor verhuur beschikbaar. Hierin is deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 378 m2, maar ook bijvoorbeeld een grote vloeroppervlakte op één verdieping van ca. 2.000 m2

Locatie
Het kantoorgebouw ligt op een prominente locatie in het centrumgebied van Apeldoorn. Werkelijk alle voorzieningen, waaronder NS-station, het winkelhart en restaurants bevinden zich op loopafstand van deze locatie. Door de goede aansluiting met het landelijk wegennet is de locatie per auto en openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. In de directe omgeving van het kantoorgebouw bevindt zich een busstation. Per trein en bus zijn dus goede plaatselijke-, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de doorgaande weg met directe aansluiting op de snelweg A50 en is derhalve per auto vanuit alle richtingen zeer goed bereikbaar. Verder gesitueerd op loopafstand van het NS-station en dus ook per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 5.831,64 m².
Begane grond: verhuurd
2de verdieping: 2.005,25
3de verdieping: 1.896,97
4de verdieping: 383,93
5de verdieping: verhuurd
6de verdieping: 378,65
7de verdieping: 379,21
8de verdieping: verhuurd
9de verdieping: 388,76
10de verdieping: 398,87

Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 379 m2, maar ook bijvoorbeeld een grote vloeroppervlakte op één verdieping van ca. 2.000 m2.

De metrages zijn ingemeten conform NEN 2580.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
• Vloerbedekking;
• Huidig systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
• Sanitaire voorzieningen;
• Beveiligingsinstallatie;
• Glazenwasinstallatie;
• Brand- en ontruimingsalarm, brandslanghaspels;
• Representatieve entree;
• Bedrijfsrestaurant;
• Mechanische ventilatie met topkoeling;
• Pantry per verdieping;
• Aanwezige scheidingswanden;
• Parkeergarage;
• Vergaderfaciliteiten;
• Liften;
• Barfaciliteit.

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen in afgesloten en ondergelegen parkeergarage beschikbaar, alsmede openbare parkeerplaatsen voor het gebouw.

Huurprijs
€ 125,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren
€ 700,- per parkeerplaats (overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten
Verrekenbaar voorschot van € 37,50 per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurtermijn
Huurperiode nog overeen te komen.

Aanvaarding
Direct.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Apeldoorn
ContactpersoonJ.W.A. (Jeroen) Koevermans MRE MRICS
E-mailadresjwa.koevermans@mvgm.nl
Telefoonnummer033-4605300
Mobiel06-25086393

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
5.831 m2
In units vanaf:
379 m2
Beschikbaar per:
Direct
Aantal bouwlagen:
12
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Binnenstad (85), Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord (49), Verspreide huizen Twello-Zuid (28), Parken (27), Brouwersmolen (16), De Haven (16), Holthuizen (16), Malkenschoten (15), Berg en Bos (14), Welgelegen (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Apeldoorn Noord (48), Zuid West Poort (42), Kuipersveld (18), Malkenschoten (12), Apeldoorn Noord (2e Fase) (9), Eekterveld 3 (8), Matenhoek (8), Kayersmolen Zuid (7), Stadhoudersmolen (7), Engelenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wapenrustlaan 11-31 in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Apeldoorn? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Welgelegen te Apeldoorn. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 5831 m2 en ligt op Wapenrustlaan 11-31 in Apeldoorn.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen