Bedrijfsruimte - Huur

Schakelstede 91 3431HC Nieuwegein

Informatie aanvragen

€ 22.500,- per jaar

Schakelstede 91 3431HC Nieuwegein
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Schakelstede 91 in Nieuwegein

Bedrijfsruimte - Huur
135 m2

Omschrijving:
Het betreft hier kantoor-/winkelruimte gelegen op een zichtlocatie tegenover Cityplaza het winkelhart van Nieuwegein met bekende winkelketens zoals H&M, C&A en The Sting. De kantoor-/winkelruimte bevindt zich op de begane grond van een appartementencomplex en beschikt over een zelfstandige entree.

Locatie en bereikbaarheid:
Nieuwegein is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. De kantoorruimte is eenvoudig bereikbaar vanaf de rijksweg A2 via de afslag Nieuwegein (afrit 9).

Het object is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er bevindt zich een tramstation op enkele minuten loopafstand van het object. Er zijn tevens diverse bushaltes op loopafstand gelegen.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 135 m² verhuurbaar vloeroppervlak.
Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein beschikbaar (tegen betaling). Er kan tevens een abonnement worden aangevraagd voor de diverse in de buurt gelegen parkeergarages (tarief abonnement vanaf € 231,= per jaar (prijspeil 2019).

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Zelfstandige entree;
- Huidige vloerbedekking;
- Huidige indeling;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Radiatoren;
- Toilet met voorportaal;
- Achterdeur;
- 2 bergingen in de kelder van het complex.

De navolgende voorzieningen worden éénmalig om niet ter beschikking gesteld aan huurder en zullen door huurder onderhouden en/of vervangen dienen te worden:
- Pantry v.z.v. vaatwasser, koelkast en close-in-boiler;
- Airconditioning;
- Databekabeling;
- Alarminstallatie.

Huurprijs:
€ 22.500,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Nutsvoorzieningen:
Het aangaan van overeenkomsten tot levering van gas, water en energie met de nutsbedrijven zal door of vanwege huurder geschieden. Voor rekening van huurder zijn de kosten voor het verbruik van gas, water en energie van het gehuurde alsmede eventueel vastrecht en meterhuur.

Waarborgsom:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie c.q. een waarborgsom ter groot van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 22.500,- per jaar
oppervlakte:
135 m2
Bouwjaar:
1984
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied Houten West (135), Bedrijvengebied Oudenrijn (121), De Wiers (84), Laagraven (78), Industrieterrein Vianen (28), Plettenburg (37), Bedrijventerrein Lageweide (30), Bunnik (30), Langs de Lekdijk Lopikerwaard (23), Over Oudland (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (120), Oudenrijn (87), Laagraven-Liesbosch (78), De Hagen+de Biezen (37), Doornkade (46), De Meerpaal (33), Lage Weide (29), Rondeel (28), Over Oudland (16), Ind Geb Oost / De Rumpst (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schakelstede 91 in Nieuwegein.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Nieuwegein? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Stadscentrum te Nieuwegein. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 135 m2 en ligt op Schakelstede 91 in Nieuwegein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen