Winkel - Huur

Boogstede 13 3431HH Nieuwegein

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 35.000,- per jaar

Boogstede 13 3431HH Nieuwegein
 

Winkel te huur aangeboden
op Boogstede 13 in Nieuwegein

Winkel - Huur
80 m2

Omschrijving:
Het betreft hier winkelruimte in het overdekte winkelcentrum "City Plaza". De winkel heeft een frontbreedte aan de voorzijde van 6 (zes) meter.

Ligging:
Winkelcentrum City Plaza is gelegen in het stadshart van Nieuwegein, hier bevinden zich ca. 167 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Daarnaast zijn er diverse gezellige horecagelegenheden te vinden. Met thans ca. 56.000 m² winkeloppervlak, is dit een van de grootste winkelcentra in de regio. Een groot aantal bekende landelijke ketens zijn gevestigd op City Plaza, zoals de Jumbo, The Read Shop, HEMA, Only for Men, H&M en Subway.

Bereikbaarheid:
Er bevindt zich een sneltramhalte en een busstation op korte loopafstand.

Nieuwegein is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. City Plaza is binnen enkele autominuten te bereiken vanaf de rijkswegen.

Met andere woorden: dit bruisende hart van Nieuwegein is een uitstekende plek om uw onderneming te vestigen!

Frontbreedte: Ca. 6 (zes) meter aan de voorzijde.

Vloeroppervlakte: Totaal ca. 80 m² b.v.o.

Opleveringsniveau: De winkelruimte wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd.

Parkeergelegenheid: In de directe omgeving bevindt zich voldoende (overdekte) parkeergelegenheid, betaald parkeren is hier van toepassing.

Aanvaarding: In overleg.

Huurprijs: € 35.000,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten: € 2.400,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Promotiekosten: € 2.350,= per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurbetaling c.q. betaling servicekosten: Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn: 10 (tien) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn: Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumptieprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015).

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Algemene bepalingen:
Van de te sluiten huurovereenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW”, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.

Voorbehoud:
Verhuurder behoudt zich alle rechten voor en heeft op geen enkele wijze verplichtingen jegens een gegadigde die in de gelegenheid is gesteld om een voorstel uit brengen. Verhuurder is derhalve ook vrij om zonder opgaaf van redenen de verhuurprocedure te wijzigen dan wel te beëindigen en/of niet op een voorstel in te gaan en/of een voorstel wel of niet te accepteren, ongeacht of het evalueren c.q. beoordelen van condities en voorwaarden van enig voorstel.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 35.000,- per jaar
oppervlakte:
80 m2
Bouwjaar:
1983
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Lange Elisabethstraat (55), Domplein (48), IJsselstein-Binnenstad (37), Buiten Wittevrouwen (23), 2e Daalsebuurt en omgeving (22), Zamenhofdreef en omgeving (22), Buitengebied Houten West (19), Elegantierstraat (17), Oude Stad (13), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Laagraven-Liesbosch (2), De Meerpaal (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Boogstede 13 in Nieuwegein.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Nieuwegein? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Stadscentrum te Nieuwegein. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Boogstede 13 in Nieuwegein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen