Bedrijfsruimte - Huur

Loosduinseweg 761 2571AN 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 975,- per maand

Loosduinseweg 761 2571AN 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Loosduinseweg 761 in 's-Gravenhage

Bedrijfsruimte - Huur
110 m2

In de wijk Valkenboskwartier is er een winkel-kantoorpand beschikbaar voor de verhuur. Het pand is gelegen aan de drukke doorgaande Loonduinseweg in Den-Haag.

Kenmerkend voor de locatie is de ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijkswegen A12 en de A44 bevinden zich op enkele minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A4. Middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bus en tramhalte bevinden zich op steenworp afstand.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrage

Winkel-kantoorruimte: circa 110 m² BVO

Bestemming

Het pand is bestemd voor meerdere activiteiten waaronder dienstverlening. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Elektronische rolluiken
• Hard houten kozijnen
• Mechanische ventilatie
• Pantry
• Stucwerkwanden
• Tegelvloer

Huurcondities

Huurprijs: € 975,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar

Servicekosten: € 35,- per maand excl. BTW

Aanvaarding: Per 1 januari 2019

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig winkel-kantoorruimte volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Loosduinseweg 761, Den Haag aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 975,- per maand
oppervlakte:
110 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied wateringen (86), Kerketuinen en Zichtenburg (36), Buitengebied Naaldwijk (65), De Rivieren (40), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29), Bedrijventerrein Wateringen (40), Binckhorst (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Woerd (53), Plaspoelpolder (40), Zwethove (50), Kerketuinen (30), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Westland Bedrijven Center (33)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Loosduinseweg 761 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Valkenboskwartier te 's-Gravenhage. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 110 m2 en ligt op Loosduinseweg 761 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen