Bedrijfsruimte - Huur

Statenplein 21 2582EZ 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

N.o.t.k.

Statenplein 21 2582EZ 's-Gravenhage
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Statenplein 21 in 's-Gravenhage

Bedrijfsruimte - Huur

Te huur, prachtige statige praktijkruimte in het Statenkwartier!

Unit 1:
Huurprijzen: €2500

De gehele verdieping (100m2), bestaande uit 4 ruime kamers

- Naast de volledige verdieping zal de huurder profiteren van een wachtkamer van 55 m2 op de benedenverdieping, inclusief dranken.

Unit 2:
Huurprijzen: €1500

Begane grond: 1 prachtig ruimte (45m2)

- Naast de unit, zal de huurder profiteren van een 55 m2 wachtkamer ook op de begane grond, dranken inbegrepen.

Bent u op zoek naar een droomlocatie voor uw medische- of schoonheidspraktijk zodat u uw kring van cliënten of patiënten kunt uitbreiden? Dit prachtige monumentale neorenaissance pand in het Statenkwartier in Den Haag is nu beschikbaar!

Ons Center of Excellence in Aesthetic Beauty, Health & Dentistry aan het Statenplein 21 heeft prachtige ruimtes beschikbaar voor een specialist(e) die deel wil uitmaken van onze familie. Ook reacties van diëtisten en/of lifestyle coaches zijn van harte welkom!

Wat biedt Essential Aesthetics
Een prachtige, lichte ruimte in een monumentaal pand. Een vaste huurprijs inclusief gas, water, elektra en alle administratiekosten, zonder meubilair. Niet onbelangrijk, als huurder kun je zonder bijkomende kosten gebruik maken van een luxe volledig ingerichte en gemeubileerde wachtruimte, inclusief drankjes die aan patiënten worden aangeboden.

Extra bonus: in overleg kunt u gebruik maken van ons uitgebreide bedrijvenbestand om uw praktijk te introduceren bij onze cliënten!

Over Essential Aesthetics
In ons monumentale neorenaissance pand in het Statenkwartier (Statenplein 21) kunt u niet alleen terecht voor hoogwaardige en veilige esthetische chirurgie en anti-aging, maar ook voor schoonheidsbehandelingen, massagetherapie, preventief DNA-onderzoek en lifestyle coaching. Onze kliniek is ontstaan uit de passie en ambitie van een vrouw. Haar passie voor schoonheid en een diep gevoel van dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft, leidden tot haar levenswerk: het eerste Centre of Excellence in Beauty, Health & Dentistry.

Essential Aesthetics brengt alle schoonheids- en anti-aging disciplines die de moderne vrouw van nu nodig heeft om op een gezonde en verantwoorde manier te blijven stralen, samen in het eerste ISO-gecertificeerde 'Centre of Excellence in Beauty' in Den Haag.

In dit bijzondere gebouw werken Nederlandse en internationale artsen, plastisch chirurgen, een lifestyle coach, schoonheidsspecialiste en een expert in voedingssupplementen samen om de beste resultaten te garanderen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Statenplein 21 in 's-Gravenhage aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
N.o.t.k.
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (434)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plaspoelpolder (40), Zwethove (50), Kerketuinen (30), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Westland Bedrijven Center (34), De Planeten (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Statenplein 21 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te 's-Gravenhage. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Statenplein 21 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen