Bedrijfsruimte - Huur

Stuyvesantplein 55 2593EM Den haag

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Stuyvesantplein 55 2593EM Den haag
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Stuyvesantplein 55 in Den haag

Bedrijfsruimte - Huur
87 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Den haag? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Bezuidenhout-Oost te Den haag. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 87 m2 en ligt op Stuyvesantplein 55 in Den haag.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Stuyvesantplein 55 in Den haag te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
87 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied wateringen (86), Kerketuinen en Zichtenburg (36), De Rivieren (40), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29), Bedrijventerrein Wateringen (40), Binckhorst (22), Pijnacker Oost (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plaspoelpolder (40), Zwethove (50), Kerketuinen (30), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Westland Bedrijven Center (33), De Boezem (24)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stuyvesantplein 55 in Den haag.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen