Bedrijfsruimte - Huur

Akerstraat 5 6411GV Heerlen

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Akerstraat 5 6411GV Heerlen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Akerstraat 5 in Heerlen

Bedrijfsruimte - Huur
168 m2

Algemeen:
Onmiddelijk nabij het bekende horecaplein - Pancratiusplein bieden we te huur aan deze winkelruimte met een grootte van ca. 168m2. Jarenlang was hier een lampenzaak ''Het Wonder'' gevestigd als ook een platenzaak.

Locatie:
Gelegen op een hoeklocatie, op de aanlooproute naar het winkelhart van Heerlen Centrum. Dit gedeelte van de Akerstraat is voor verkeer toegankelijk van 07.30-12.00 uur. Goederen kunnen geleverd en opgehaald worden tijdens de openstelling van de straat. Om buiten de openstellingtijden toegang te krijgen heeft men een sensor nodig.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 168 m².

Indeling:
Het object is als volgt ingedeeld:
Totale grootte ca. 168m2, verdeeld over winkelruimte voorzijde (ca. 75m2), winkelruimte achterzijde (ca. 87m2) en ca. 6m2 toilet-, keuken- en cv-ruimte.

Opleveringsniveau:
Nader te bepalen.

Parkeren:
Diverse mogelijkheden voor betaald parkeren in de directe nabijheid aanwezig. Beheerder kan ten behoeve van huurder op loopafstand (overdekte en onoverdekte) parkeerplaatsen aanbieden in het complex Op de Geer. Aan de overzijde bevindt zich een overdekte fietsenstalling.

Welstandsklasse:
A2.

Frontbreedte:
11 meter.

Bestemming:
Winkelruimte
Centrumvoorziening met op de begane grond detailhandel, kantoor of horeca (onder bepaalde voorwaarden) toegestaan.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Direct.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Maastricht
ContactpersoonM.M.M. (Marc) van den Berg RM
E-mailadresmmm.vanden.berg@mvgm.nl
Telefoonnummer043-3515547
Mobiel06-13738895

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
168 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Koumen (20), Spekholzerheide (29), Eygelshoven-Kom (21), Industrieterrein De Horsel (21), Verspreide huizen (13), Verspreide huizen Dentgenbach (19), Beitel (18), Gravenrode (13), In de Cramer (9), Abdissenbosch (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Koumen (14), De Horsel (21), Rodaboulevard I (20), Julia (19), Strijthagen (19), Dentgenbach (18), Beitel (11), Lindelaufer Gewande (10), In De Cramer (9), Wijngaardsweg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Akerstraat 5 in Heerlen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Heerlen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Heerlen-Centrum te Heerlen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 168 m2 en ligt op Akerstraat 5 in Heerlen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen