Bedrijfsruimte - Huur

Luxemburgstraat 6 2552RC 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 995,- per maand

Luxemburgstraat 6 2552RC 's-Gravenhage
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Luxemburgstraat 6 in 's-Gravenhage

Bedrijfsruimte - Huur
135 m2

TE HUUR
Luxemburgstraat 6 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
De ruimte ligt in het winkelcentrum Loosduinen, direct naast de Loosduinse Hoofdstraat waar vele winkels te vinden zijn.

Dit wijkwinkelcentrum, gevestigd in een oude dorpskern op steenworp afstand van badplaats Kijkduin, is het kloppende hart van stadsdeel Loosduinen in Den Haag.

BEREIKBAARHEID
Loosduinen is vanaf Station Den Haag Centraal het makkelijkste te bereiken met tram 2 (richting Kraayenstein) en tram 3 (richting Loosduinen). Je stapt dan uit bij de halte Loosduinse Hoofdstraat respectievelijk Arnold Spoelplein, van waar je binnen vijf minuten op het Loosduinse Hoofdplein staat.

Met de auto volg je voor Loosduinen de borden met Kijkduin strand, dat op amper twee kilometer afstand ligt, en 'Centrum Loosduinen'.

PARKEREN
In de directe omgeving is (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk.

OBJECT
Het pand is omstreeks 1925 gebouwd. De ruimte wordt op dit moment gebruikt als kantoor/magazijn door een loodgietersbedrijf. Thans is de gehele begane grond van circa 135 m² voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich direct de bedrijfsruimte en ingebouwde entresol vloer, voorzien van pantry, sanitaire voorzieningen en CV-gas.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Entree;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen;
- CV-gas.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 995,- per maand te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonHenry Zuiderwijk
E-mailadreszuiderwijk@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 - 55 14 00 07

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 995,- per maand
oppervlakte:
135 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied wateringen (85), Buitengebied Naaldwijk (75), Kerketuinen en Zichtenburg (36), 's-Gravenzande Buitengebied (52), Vlietbuurt (29), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29), Bedrijventerrein Wateringen (40), Binckhorst (22), Bedrijventerrein Teylingen (30)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Teylingen (57), De Woerd (53), Plaspoelpolder (40), Kerketuinen (30), Zwethove (49), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Westland Bedrijven Center (33)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Luxemburgstraat 6 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Kom Loosduinen te 's-Gravenhage. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 135 m2 en ligt op Luxemburgstraat 6 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen