Bedrijfsruimte - Huur

Televisiestraat 334 2525LV 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 3.500,- per maand

Televisiestraat 334 2525LV 's-Gravenhage
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Televisiestraat 334 in 's-Gravenhage

Bedrijfsruimte - Huur
370 m2

Ruime bedrijfsruimte te huur van ca 370 m2, gelegen in de wijk ‘Groente en Fruitmarkt’. Ideaal voor aannemers, bouwers, opslag en kantoor. Het betreft bedrijfsruimte gelegen binnen een beknopt bedrijventerrein met twee eigen aparte parkeerplaatsen en de mogelijkheid binnen te parkeren.

Omgeving:

De Televisiestraat is gelegen in het gebied van de Fruitweg van oud her bekend vanwege het productie bedrijf van Philips ‘kantoor de Schilde’, de HTM remise en diverse bedrijfsruimten met gemengd gebruik, waaronder veel autobranche gerichte bedrijven. De Televisiestraat is goed bereikbaar vanuit het centrum van Den Haag, zowel per auto als openbaar vervoer.

Het object:

Het bedrijfspand is opgetrokken uit een staalconstructie met een plat dak en een aluminium afgewerkte gevels. De begane grond voorzien van betonvloer is ca 188 m2 en de eerste etage welke later is aangebracht, is ca 182 m2. De toegang is via een overheaddeur met een doorrijdhoogte van ca 3 meter en een breedte van ca 2.65 meter. De maten zijn uitdrukkelijk niet gemeten conform NEN 2580

Voorzieningen:

- Toilet
- Pantry
- Gas, elektriciteit en water met eigen meters
- CV-combinatieketel

Parkeren:

In de omgeving is betaald parkeren langs de weg. Voor de bedrijfsruimte heeft u twee eigen parkeerplaatsen voorzien van een parkeerbeugel en in de bedrijfsruimte kunt u ca 4 auto’s parkeren.

Bestemmingsplan:

Van toepassing is het bestemmingsplan ‘Fruitweg en omgeving’ enkelbestemming 1 bedrijven.

De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor: gebouwen met daarbij behorende bouwwerken geen gebouwen zijnde, ten behoeve van bedrijven in de categorieën 1, 2, 3.1, 3.2 en 4.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten als opgenomen in Staat van inrichtingen bedrijven van de regels met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen, met dien verstande dat bedrijven in de categorie 3.1 en 3.2 slechts zijn toegestaan binnen de met de aanduiding B(3) aangegeven contour, en bedrijven in de categorie 4.1 slechts zijn toegestaan binnen de met de aanduiding B(4) aangegeven contour. De inrichting ten behoeve van deze bestemming laat tevens daaraan ondergeschikte kantoorruimte, daaraan ondergeschikte horeca zoals bedrijfskantines, nutsvoorzieningen, buitenschoolse opvang en kinderopvang, groenvoorzieningen en parkeervoorzieningen, wegen, paden en laad- en losplaatsen toe.
Voor het overige verwijzen wij u naar ‘Ruimtelijkeplannen.nl’.

Huurprijs:

€ 3.500,00 per maand inclusief parkeerplaatsen

Huurtermijn:

5 + 5 optiejaren, kortere termijnen zijn bespreekbaar.

Servicekosten:

Niet van toepassing, de aanvraag en levering van gas, elektriciteit en water zijn voor rekening van de huurder.

Indexering:

De huur wordt jaarlijks aangepast op basis van de algemene voorwaarden (consumentenprijsindex reeks alle huishoudens 2000=100), met een minimum van 2.5%.

Waarborgsom:

Gelijk aan drie maanden huur.

Huurovereenkomst:

De huurovereenkomst is gebaseerd op art. 7:230 a BW en opgesteld conform het ROZ model ‘huurovereenkomst 2015’ aangevuld met algemene en bijzondere voorwaarden.

Het betreft uitdrukkelijk een ‘casco verhuring’ hetgeen onder meer inhoudt dat de kosten van onderhoud, herstel en vervanging van de CV voor rekening komt van de huurder.

BTW:

Niet van toepassing.

Opzegtermijn:

12 maanden

Energielabel: in aanvraag.

Aanvaarding:

Kan per direct na goedkeuring verhuurder.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Televisiestraat 334 in 's Gravenhage aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 3.500,- per maand
oppervlakte:
370 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied wateringen (85), Buitengebied Naaldwijk (68), Kerketuinen en Zichtenburg (36), De Rivieren (40), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (42), Bedrijventerrein Wateringen (40)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Woerd (53), Plaspoelpolder (40), Kerketuinen (30), Zwethove (49), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Schieoevers Zuid (33)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Televisiestraat 334 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Groente- en Fruitmarkt te 's-Gravenhage. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 370 m2 en ligt op Televisiestraat 334 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen