Winkel - Huur

Denneweg 62 2514CJ 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 354 per m² per jaar

Denneweg 62 2514CJ 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Denneweg 62 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
127 m2
Algemeen:
het betreft hier een winkelruimte in één van de meest markante en monumentale panden van de Denneweg. Het voorgedeelte is voorzien van hoge ornamenten plafonds. Aan de achterzijde is een klein parkeerterrein waar een parkeerplaats voor verhuur beschikbaar is (bereikbaar via de Nieuwe Schoolstraat).
Stand en ligging:
het winkelpand is gelegen in het Buurtschap 2005. In het verlengde van de Denneweg ligt enerzijds de winkelstraat de Frederikstraat en anderzijds De Vos in Tuinstraat en het Lange Voorhout. De Denneweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van speciaalzaken op allerlei gebied (antiek, sieraden, mode, kunst etc.) maar ook door de aanwezigheid van diverse soorten hoogwaardige levendige horecabedrijven. De Denneweg wordt wel eens gekwalificeerd als fun-shoppingstraat door de diversiteit van het aanbod in combinatie met de aanwezige horeca.
Verhuurbaar oppervlak:
het netto vloeroppervlak omvat circa 127 m² op de begane grond.
Frontbreedte circa 8,5 meter.
De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN Meetstaat aanwezig.
Gebruik:
de bedrijfsruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, doch ook een dienstverlenende functie behoort tot de mogelijkheden. Deze laatste genoemde functie dient wel bij de Gemeente te worden getoetst.
Parkeergelegenheid:
aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade en Lange Voorhout) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Aan de achterzijde is 1 parkeerplaats voor de verhuur beschikbaar.
Opleveringsniveau:
de ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, doch verhuurd in zogenaamde casco staat, o.a. voorzien van:
- plafonds met ornamenten;
- gedeelde cv gasinstallatie met radiatoren;
- pantry met warmwater boiler;
- houten vloeren;
- marmeren vloer in de entreehal;
- elektravoorzieningen;
- toilet met fontein;
- glad afgewerkte muren;
- gestuukt plafond;
- glas-in-lood ramen.
Huurvoorwaarden:
huurprijs (excl. parkeren):
€ 3.495,-- per maand te vermeerderen met de B.T.W..
B.T.W.:
huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor een met B.T.W. belaste huur en verhuur.
huurprijsbetaling:
per maand vooruit middels een automatische overboeking.
huurtermijn:
5 jaar met verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden). Een break-optie in de eerste 5 jaar is bespreekbaar.
huurprijsaanpassing:
jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.
servicekosten
geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.
huuringangsdatum:
zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.
huurovereenkomst:
huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2008 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.
zekerheidsstelling:
bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/
bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige niet direct verrekenbare B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.
N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.
voorbehoud verhuurder:
voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 354 per m² per jaar
oppervlakte:
127 m2
Parkeerplaatsen:
1
Beschikbaar per:
Direct
Breedte gevel:
8,5 m
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern, stadskern, winkelcentrum en woonomgeving
Welstandsklasse:
B1
Bijdrage winkeliersvereniging:
B1
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1906
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Branchebeperking:
Nee
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (43), Kortenbos (35), Centrum (56), Zuidwal (30), Dorp Wassenaar (36), Voorburg Oud (30), Uilebomen (14), Morgenstond-West (16), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Denneweg 62 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Voorhout te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 127 m2 en ligt op Denneweg 62 in 's-Gravenhage, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern, stadskern, winkelcentrum en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen