Winkel - Huur

Noordeinde 122 2514GN Den haag

Informatie aanvragen

€ 300 per m2 per jaar

Noordeinde 122 2514GN Den haag
 

Winkel te huur aangeboden
op Noordeinde 122 in Den haag

Winkel - Huur
100 m2
Adres: Noordeinde 122, 2514 GN te Den Haag (Centrum)
Algemeen:
In het historische centrum van Den Haag, vrijwel direct naast het Koninklijk Paleis "Noordeinde", nabij de Heulstraat en de Hoogstraat gunstig gelegen iconische winkelruimte van totaal ca. 100m². Aan het Noordeinde zowel lokale als regionale partijen gevestigd gericht op lifestyle, fashion, beauty. Tevens zijn er diverse gerenommeerde horeca gelegenheden gevestigd. De ligging van het Noordeinde met enerzijds het Hilton en de Koninklijke Stallen en anderzijds het Paleis Noordeinde, zorgt al jaren voor een aantrekkelijke winkelomgeving.
Deze schitterende winkelruimte beschikt over een fraai winkelfront van ca. 6 meter.
Indeling( globaal);
Entree, winkelruimte ca 48m², aansluitend ca. 14m² showroomruimte, keuken met magazijnruimte, toilet, achtergelegen kantoor/showroom van ca. 22m².
Locatie
De winkelruimte is uitstekend gelegen in dé levendige winkelstraat van het Haagse Hofkwartier. Het Noordeinde maakt deel uit van de chique Haagse Paleispromenade (Hoogstraat, Noordeinde, Plaats). Het Noordeinde is zeer centraal gelegen en dit exclusieve winkelgebied biedt een zeer gevarieerd winkelaanbod met diverse (inter)nationaal opererende winkelketens zoals Caroline Biss, Marina Rinaldi en Douwe Egberts, maar ook diverse regionale en lokale gespecialiseerde ondernemers zijn er gevestigd. Tevens zijn er diverse horecagelegenheden te vinden en de welbekende galeries.
Zie voor meer informatie ook
Bestemming:
Winkelruimte.
Opleveringsniveau:
Het object zal worden opgeleverd in casco staat waarbij de ruimte beschikt over onder andere:
-toilet;
-magazijn;
-keukenblok;
-centrale verwarming;
Parkeergelegenheid:
Aan het Noordein de en de directe omgeving zijn in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Aan de Mauritskade en de Heulstraat bevinden zich een openbare parkeergarage.
Bereikbaarheid:
Bereikbaarheid is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed te noemen.
Openbaar vervoer: het NS station Den Haag Centraal ligt op loopafstand. In de directe omgeving bevindt zich de tramhalte van lijn 5 en 9, welke circa om de 10 minuten voorbij komt. Met deze lijnen zijn de beide NS hoofdstations van Den Haag goed bereikbaar. Ook zijn er diverse opstapplaatsen van regionale en lokale buslijnen in de directe omgeving gesitueerd.
Huurprijs:
€ 2.450,-- per maand excl. Btw
BTW:
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking en verklaart voor tenminste 90% belaste prestaties te leveren.
Huurprijsbetaling
Per maand vooruit te voldoen.
Huurtermijn:
In overleg.
Oplevering:
In overleg.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Servicekosten:
Niet van toepassing, het object beschikt over eigen meters t.b.v gas, water en elektra
Zekerheidstelling:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.
Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte.
Courtage
Mocht door bemiddeling van Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 300 per m2 per jaar
oppervlakte:
100 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (40), Kortenbos (35), Centrum (56), Zuidwal (30), Dorp Wassenaar (36), Voorburg Oud (30), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17), Morgenstond-West (14), Uilebomen (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Noordeinde 122 in Den haag.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Den haag? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Kortenbos te Den haag. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 100 m2 en ligt op Noordeinde 122 in Den haag, dit adres ligt in een stadskern, winkelcentrum en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen