Winkel - Huur

Noordeinde 192 2514GS Den haag

Informatie aanvragen

€ 316 per m2 per jaar

Noordeinde 192 2514GS Den haag
 

Winkel te huur aangeboden
op Noordeinde 192 in Den haag

Winkel - Huur
53 m2
Noordeinde 192 Den Haag
Locatie
Het object is gesitueerd in het historische en commerciële centrum van Den Haag. Het Noordeinde kenmerkt zich door een zeer divers aanbod van winkels zoals kunst- en antiekzaken, galeries, lunchrooms en restaurants;
Omschrijving
Het betreft hier een hoekwinkelpand op de begane grond o.a. voorzien van een toilet en een pantry. Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 53 m²;
Frontbreedte
Circa 4,5 meter;
Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto (diverse parkeergarages op loopafstand) als met het openbaar vervoer
waarvan haltes zich op loopafstand bevinden;

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 316 per m2 per jaar
oppervlakte:
53 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: 0 (368), Artiestenbuurt (4), Morgenstond-Oost (3), Poptahof-Zuid (3), In de Veste (2), Venen (2), Belgisch Park (1), Bomenwijk (1), Centrum-West (1), Delftzicht (1), Morgenstond-West (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Noordeinde 192 in Den haag.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Den haag? We bieden u nu een unieke winkel aan te Den haag. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 53 m2 en ligt op Noordeinde 192 in Den haag, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern, stadskern en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen