Bedrijfsruimte - Huur

Theems 45 2491BR 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 93 per m2 per jaar

Theems 45 2491BR 's-Gravenhage
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Theems 45 in 's-Gravenhage

Bedrijfsruimte - Huur
365 m2
Adres: Theems 45, 2491 BR te Den Haag (Forepark)
Algemeen
Het betreft een multifunctioneel bedrijfsgebouw van ca. 365m² met turn-key kantoorruimte alsmede parkeerplaatsen op eigen terrein. De Theems is gelegen op het het bedrijventerrein "Forepark" te Den Haag. Het bedrijventerrein "Forepark" is een relatief jong door gunstige ligging geliefd bedrijventerrein. Thans zijn er diverse nationale en internationale bedrijven gevestigd. Door de hoekligging beschikt deze bedrijfsruimte over een goede attentiewaarde.
Locatie:
Het "Forepark" ligt direct nabij het Prins Clausplein tussen de A-4 (Den Haag-Amsterdam v.v), A-13 (Den Haag-Rotterdam v.v) en de A-12 (Den Haag-Utrecht v.v) en is derhalve perfect gelegen ten aanzien van de aan- en afvoer van goederen. Ook per openbaar vervoer is het "Forepark" uitstekend bereikbaar middels een tweetal busverbindingen naar de in de omgeving gelegen NS-stations (RandStadRail). Tijdens de ochtend- en avondspits rijdt er een sneldienst rechtstreeks naar Den Haag Centraal Station (reistijd 10 minuten).
Vloeroppervlak:
Het object bestaat uit totaal circa 365 m² als volgt verdeeld:
Bedrijfsruimte 280m²
Kantoorruimte 85m²
Parkeergelegenheid
ca. 6 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein
Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in huidige turn-key staat en is
voorzien van onder andere:
- CV-installatie;
- Overheaddeur (4,60 x 3,30);
- Krachtstroom;
- Tweetal toiletten;
- Pantry en kantine;
- Systeemplafonds met verlichting in kantoorruimten;
- TL-verlichting in bedrijfshal;
- Gladde bedrijfsvloer met een vloerbelasting circa 2.000 kg/m²;
- Vrije hoogte circa 6,5.
Huurprijs:
€ 2.650,- per maand te vermeerderen met B.T.W.
Huurperiode:
In overleg.
Servicekosten:
Geen, huurder dient zelf abonnementen gas, water en elektriciteit aan te vragen.
Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.
Opleveringsdatum:
In overleg.
BTW status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W. belaste verhuur. Indien huurder niet kan opteren voor B.T.W. belaste huur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs, zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.
Bankgarantie:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van tenminste 3 maanden huurverplichting inclusief servicekosten.
Overige condities:
Conform de NVM-huurovereenkomst (model ROZ)
Courtage:
Indien door de bemiddeling van Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 93 per m2 per jaar
oppervlakte:
365 m2
Parkeerplaatsen:
6
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1992
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (413)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lansinghage (113), Plaspoelpolder (40), Kerketuinen (30), Zoeterhage (49), Zwethove (49), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Theems 45 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Forepark te 's-Gravenhage. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 365 m2 en ligt op Theems 45 in 's-Gravenhage, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen