Kantoor - Huur

Akerstraat 54B 6411HB Heerlen

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 11.500,- per jaar

Akerstraat 54B 6411HB Heerlen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Akerstraat 54B in Heerlen

Kantoor - Huur
100 m2

Ca. 100 m² commerciële ruimte | prominente plek in Heerlen

Gelegen op een goede zichtlocatie.

OBJECT
Aan één van de toegangswegen naar het centrum van Heerlen mogen wij u deze fraaie commerciële ruimte aanbieden. Het geheel omvat circa 100 m² vloeroppervlakte en is nagenoeg instapklaar. Het geheel is voorzien van onder andere syteemplafonds met verlichtingsarmaturen, airconditioning, vloerbedekking, pantry en toilet. Verder is het geheel rolstoelvriendelijk door de gerealiseerde hellingbaan.

LIGGING
Onderhavig object is gelegen op een prominente zichtlocatie aan de Akerstraat te Heerlen. De ligging is uitstekend te noemen, op steenworp afstand van het centrum van Heerlen en van de op- en afrit van de autoweg N281/A76 (Aken – Eindhoven) en autosnelweg A79 (Heerlen – Maastricht). Bijna voor de deur is een bushalte gesitueerd, verder is het NS-station en busstation van Heerlen op 5 minuten lopen.
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.
In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet retailcentrum.
Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte circa 100 m²
TOTAAL circa 100 m²

PARKEREN
Voor de deur zijn er (betaalde) parkeerplaatsen voorhanden. Verder liggen er meerdere parkeergarages in de directe omgeving.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Heerlen Zuid', vastgesteld op 7 juli 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'wonen' en heeft de functieaanduiding ‘detailhandel’ en ‘dienstverlening’. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Huurprijs € 11.500,- per jaar te vermeerderen met BTW

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 11.500,- per jaar
oppervlakte:
100 m2
Bouwjaar:
1920

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Heerlen-Centrum (31), Op de Nobel (26), Welten-Dorp (15), Spekholzerheide (13), Bekkerveld (11), Kerkrade-Centrum (8), Nuth (7), Beersdal (6), Lindeveld (6), Verspreide huizen (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rodaboulevard Ii (sd) (8), Smitzerveld (6), Avantis (4), Euregiopark (4), De Kissel (3), Houserveld (haefland) (3), Julia (3), Rodaboulevard I (3), De Horsel (2), De Koumen (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Akerstraat 54B in Heerlen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Heerlen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Heerlen-Centrum te Heerlen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 100 m2 en ligt op Akerstraat 54B in Heerlen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen