Kantoor - Huur

Grote Markt 16 2511BG 's-Gravenhage

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 185,- per m² / jaar

Grote Markt 16 2511BG 's-Gravenhage
 

Kantoor te huur aangeboden
op Grote Markt 16 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
291 m2 - 543 m2

Het betreft hier een uniek pand gebouwd omstreeks 1926 met een indrukwekkende uitstraling centraal gelegen aan de Grote Markt 16 te Den Haag. De thans beschikbare kantoorruimten bevinden zich op de tweede en derde verdieping van het object. Vanuit hier heeft men een prachtig uitzicht op de Grote Markt en de diverse monumentale panden.

LOCATIE
De ligging van het object is uitstekend te noemen. Gelegen in het historische centrum van Den Haag aan de Grote Markt midden in het kernwinkelgebied van Den Haag. Bekende winkelketens als de Bijenkorf, Primark en Hudson’s Bay bevinden zich in de directe nabijheid. Daarnaast bevinden zich er diverse horecagelegenheden zoals Starbucks, de Boterwaag en Het Paard. Tevens zijn het Gemeentehuis, de ministeries en diverse nationale en internationale organisaties in de omgeving gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
De locatie is goed bereikbaar per auto. Via de Kalvermarkt, Herengracht en Bezuidenhoutseweg komt men op de Utrechtsebaan welke direct aansluiting geeft op de Rijkswegen A4 (Den Haag-Amsterdam), A12 (Den Haag-Utrecht) en A13 (Den Haag-Rotterdam).

Per openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Aan de Grote Markt bevindt zich opstapplaats voor de buslijnen 18, 22 en 24 en opstapplaats voor de tramlijnen 1, 2, 3, 4, 6, 9, 15 en 16.

VLOEROPPERVLAKTE
Het object is circa 1.486 m² v.v.o. groot verdeeld over 5 bouwlagen (kelder t/m 3e verdieping). Op de begane grond alsmede de 1e verdieping zal restaurantketen L’Osteria zich vestigen. Voor de verhuur is thans circa 543 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar gelegen op:

2e verdieping: 291 m²
3e verdieping: 252 m²

Het is mogelijk per verdieping te huren.

PARKEREN
Tegenover het object is een ondergrondse parkeergarage gelegen waar ‘Q-Park’ parkeerplaatsen aanbiedt middels een abonnement systeem.

HUURPRIJS
EUR 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERNIVEAU
In casco staat.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitend een optietermijn van telkens 5 optiejaren

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 185,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
543 m2
In units vanaf:
291 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (74), Plaspoelpolder (56), Archipelbuurt (40), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (31), Hoornwijck (30), Statenkwartier (25), De Rivieren (22), Uilebomen (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (46), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (12), Zwethove (20), Binckhorst (10), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Zichtenburg (5), Laakhaven - Centraal (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Grote Markt 16 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Zuidwal te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 543 m2 en ligt op Grote Markt 16 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen