Kantoor - Huur

Laan Copes van Cattenburch 105 2585EX 's-Gravenhage

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.500,- per maand

Laan Copes van Cattenburch 105 2585EX 's-Gravenhage
 

Kantoor te huur aangeboden
op Laan Copes van Cattenburch 105 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
100 m2

Het betreft een representatieve kantoorruimte van totaal circa 100 m² VVO op de begaande grond. De kantoorruimte ligt op loopafstand van de Bankastraat waar bakkers, een drogisterij en een Albert Heijn te vinden is. Daarbij zijn ook de gezellige Denneweg, Frederikstraat, Javastraat en Van Hoytemastraat met volop lunch- en winkelmogelijkheden, op loop afstand.

METRAGE
Het totale oppervlakte bedraagt circa 100 m²

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Laan Copes van Cattenburch 105 in Den Haag aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

OMGEVINGSFACTOREN
Het kantoorpand is gelegen in de chique Haagse wijk Archipel. Deze locatie kenmerkt zich door de vele monumentale objecten en haar voorname uitstraling. In de directe omgeving zijn tal van ambassades gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De aansluitingen van en naar het rijkswegennet zijn optimaal via de Raamweg, Koningskade en de Utrechtse Baan.

Via het openbaar vervoer is de locatie uiterst goed te bereiken. Op loopafstand stoppen verschillende bus en tramlijnen (tram 8 en 9 en bus 20 en 22), welke rijden tussen de NS stations en Scheveningen.

PARKEREN
In de directe omgeving is (beperkt) betaald parkeren mogelijk. Huurder kan een parkeervergunning aanvragen

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gebouw verkeert in een uiterst goede bouwkundige staat en is onder meer voorzien van:

- Marmeren vloertegels in de entree en hal;
- Nieuwe vloerbedekking
- Diverse verlichtingsarmaturen;
- Kitchenette;
- Nieuwe CV gasinstallatie met radiatoren;
- Toilet

Daarbij is er een tuin aanwezig waarvan gedeeld gebruik kan worden gemaakt in goed overleg.

BESTEMMINGSPLAN
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl

HUURPRIJS
€ 1.500,- per maand exclusief gas/water/licht/internet

HUURTERMIJN
Minimaal 12 maanden.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Per direct.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Met een minumum van 1 %

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

Huurprijs: € 1.500 per maand excl.

Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Oppervlakte: 100 m² BVO

Indeling
Begaande grond; gedeelde entree; ruime voorkamer, twee wacht-/ tussenkamers, en een zeer ruime achterkamer.
Andere kant van de gang zit toilet en kitchenette.
Kameraanpassingen van de ruimte is bespreekbaar.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Laan Copes van Cattenburch 105 in Den Haag aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.500,- per maand
oppervlakte:
100 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (74), Plaspoelpolder (56), Archipelbuurt (40), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (31), Hoornwijck (30), Statenkwartier (25), De Rivieren (22), Uilebomen (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (46), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (12), Zwethove (20), Binckhorst (10), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Dobbewijk (10), Zichtenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Laan Copes van Cattenburch 105 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Archipelbuurt te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 100 m2 en ligt op Laan Copes van Cattenburch 105 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen