Kantoor - Huur

Laan van Wateringse Veld 1496 2548DA 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 1,- per m² / jaar

Laan van Wateringse Veld 1496 2548DA 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Laan van Wateringse Veld 1496 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
46 m2 - 477 m2

• Flexibele huurtermijnen
• Turn Key oplevering
• Ruimten vanaf circa 46m² te huur!

Algemeen
In het bedrijfsverzamelgebouw "Het Veld" aan de Laan van Wateringse Veld verhuren wij meerdere ruimtes in een gebouw aan verschillende soorten ondernemers. Er is op dit moment een aantal ruimtes beschikbaar van verschillende groottes op zowel de begane grond als de twee verdiepingen. De ruimtes variëren in grootte van 46m² tot 230m². Verhuurder biedt de ruimten voor flexibele termijnen aan.

Locatie
Deze kantoor-/bedrijfsruimtes liggen op een goede locatie in de wijk Wateringse Veld. In de woonomgeving Wateringse Veld wonen circa 21.000 mensen. Voor deze inwoners is een scala aan voorzieningen gerealiseerd, waaronder deze kantoor-/bedrijfsruimtes.

De Laan van Wateringseveld ligt in het "Lage Veld", dat tot de meer stedelijke buurten van het Wateringse Veld behoort. Een hogere woningdichtheid en meer gestapelde woningen, onderstrepen dit beeld. Aan de Laan van Wateringse Veld bevinden zich op de hoeken van de appartementengebouwen kleinere bedrijfsruimten. De voorzieningen concentreren zich met name aan de zuidkant van de buurt.

Bereikbaarheid
Met de fiets bent u binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Wateringen of Rijswijk. Het object ligt ideaal ten opzichte van de uitvalswegen A4, A12 en A13. Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar; HTM-lijn 17 (halte Parijsplein) stopt op korte afstand. Op een afstand van 15-20 minuten vindt u het strand, het centrum van Den Haag en het sfeervolle Delft.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar ca. 477m². Deelverhuur is mogelijk in units vanaf ca. 46m².

Osloweg 11 (hoek Laan van Wateringse Veld)
Tweede verdieping Ca. 230m²

Laan van Wateringse Veld 1496
Begane grond Ca. 109m²
Eerste en tweede verdieping / 3 kamers van ca. 46m² Ca. 138m²

Op de begane grond bevindt zich voor gezamenlijk gebruik een kantine en op iedere etage zijn voldoende toiletruimtes. De verschillende kantoren zijn vanaf een centrale hal met trapopgang en liften ontsloten.

Opleveringsniveau
Het object en de daarin de te verhuren units worden in de huidige staat van onderhoud en aanwezige voorzieningen verhuurd. Zo zijn de ruimten voorzien van een systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, afsluitbare deuren en marmoleum.

Units zijn desgewenst zo te betrekken en huurders hoeven alleen de door hen gewenste roerende zaken (meubilair) mee te brengen.

Parkeren
Gratis aan openbare weg.

Bestemming
Maatschappelijke doeleinden en kantoor

Huurprijs:
Osloweg 11 (hoek Laan van Wateringse Veld)
€ 125,-- per m²/jaar / Exclusief voorschot servicekosten

Laan van Wateringse Veld 1496
Begane grond € 1.350,-- per maand / Voorschot servicekosten € 327,-- per maand
Eerste en tweede verdieping € 625,-- per maand / Voorschot servicekosten € 227,-- per maand

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurtermijn
Huurperiode vanaf 1 jaar, welke daarna wordt verlengd voor onbepaalde tijd.

Opzegtermijn
6 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks op 1 juli worden verhoogd op basis van de CPI zoals wordt gepubliceerd door het CBS.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de ROZ 2015, incl. algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Direct.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
477 m2
In units vanaf:
46 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (79), Plaspoelpolder (59), Archipelbuurt (45), Willemspark (33), Zeeheldenkwartier (30), Bezuidenhout-Midden (33), Hoornwijck (30), De Rivieren (23), Statenkwartier (25), Vissershaven (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (49), Scheveningse 1e, 2e Haven (24), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (13), Delftechpark (22), Zwethove (20), Binckhorst (11), Tanthof Oost (16), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Laan van Wateringse Veld 1496 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Zonne Veld te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 477 m2 en ligt op Laan van Wateringse Veld 1496 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen