Kantoor - Huur

Nieuwe Uitleg 24 2514BR 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 55.000,- per jaar

Nieuwe Uitleg 24 2514BR 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Nieuwe Uitleg 24 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
220 m2

TE HUUR
Nieuwe Uitleg 24 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen aan de gracht de Nieuwe Uitleg. Het betreft een kantorenlocatie welke wordt gekenmerkt als meest historisch deel van het centrum met zicht over de gracht. Op loopafstand bevinden zich het Binnenhof, Lange Voorhout, de Denneweg en Centraal Station Den Haag.

Historie
Tussen Smidswater en de Nieuwe Prinsessegracht kwamen twee korte grachten te liggen: De Maliegracht (langs de Korte Nieuwe Uitleg) en de Gietkom. Hierdoor ontstond een eilandje tussen (deze) vier grachten. Men noemde dit eiland "Nieuwe Uitleg". Op dit eiland vestigden zich veel Portugese Joden en zodoende ontstond hier een kleine Joodse buurt. Midden op het eiland, aan de Jan Evertstraat, staat de Portugese Synagoge (1726), ontworpen door de beroemde architect Daniel Marot.

Op het eiland stond ook de Kanongieterij van Den Haag. De gebouwen van de Kanongieterij waren ontworpen door Pieter Post. De Gieterij was tijdens de 80 jarige oorlog gevestigd in het gebouw van de Kloosterkerk. De Republiek was Protestants en de Kloosterkerk werd niet meer gebruikt voor kerkdiensten.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar, zowel met eigen als met openbaar vervoer. De aansluiting met de A12 is snel te bereiken. De tramhalte van onder meer lijn 9, 17 en bushalte lijn 18, Centraal Station Den Haag en parkeergarage Malieveld zijn op loopafstand.

PARKEREN
Het gehuurde geschikt over een zelfstandige garage geschikt als ruimte voor een auto en/of fietsenstalling. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg, tegen betaling of met een vergunning. Op ca. 150 meter bevindt zich Parkeergarage Malieveld. Een kwartaalabonnement bedraagt circa € 475,- per kwartaal exclusief B.T.W.

Er zijn diverse voorzieningen voor het stallen van fietsen.

OBJECT
Het betreft een Rijksmonumentaal pand uit de 18e eeuw. De kantoorruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van ca. 220 m² welke is verdeeld over een souterrain, bel-etage, eerste en tweede verdieping.

De kantoorruimte heeft veel daglicht en oogt zeer charmant. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fraaie binnenplaats welke uitkomt bij de bijbehorende garage. Op de garage is een woning gelegen welke thans verhuurd is, maar wellicht na beschikbaarheid gebruikt kan worden t.b.v. personeel/chauffeur/bezoek uit het buitenland. Een tal van mogelijkheden dus.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat aangeboden, o.a. voorzien van:

- Monumentale entree met marmeren vloer;
- Originele plafonds;
- Luxe toilet voorzieningen op elke verdieping;
- Pantry/keuken;
- Airco units;
- CV-installatie, radiatoren met thermostaatkranen;
- Wandkabelgoten t.b.v. KPN-, data- en elektrabekabeling;
- Verlichting;
- Buitenzonwering aan de zonbelaste gevels;
- Fraaie binnenplaats.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 55.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Er wordt BTW geopteerd;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonJorg Olie
E-mailadresolie@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 -54 90 07 15

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 55.000,- per jaar
oppervlakte:
220 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (79), Plaspoelpolder (59), Archipelbuurt (45), Willemspark (33), Zeeheldenkwartier (30), Bezuidenhout-Midden (33), Hoornwijck (30), Statenkwartier (25), Vissershaven (26), De Rivieren (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (49), Scheveningse 1e, 2e Haven (24), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (13), Zwethove (20), Binckhorst (11), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Dobbewijk (10), Zichtenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwe Uitleg 24 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Voorhout te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 220 m2 en ligt op Nieuwe Uitleg 24 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen