Kantoor - Huur

Prinsessegracht 19 2514AP 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 195,- per m² / jaar

Prinsessegracht 19 2514AP 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Prinsessegracht 19 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
130 m2

TE HUUR
Prinsessegracht 19 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen aan de Prinsessegracht. Het betreft een kantorenlocatie welke wordt gekenmerkt als meest historisch deel van het centrum met zicht over de gracht. Het object is in de nabijheid van Buurtschap 2005.

In de naaste omgeving zijn onder andere gevestigd het Ministerie van Financien, de Hoge Raad en het hoofdkantoor van de Nationale Politie.

BEREIKBAARHEID
Het object is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. De locatie is gelegen nabij de uitvalswegen naar het Rijkswegennet (A4, A12 en A44).

Ook ten opzichte van het openbaar vervoer ligt de locatie uitstekend. Het NS-station Den Haag Centraal is op loopafstand en de opstapplaats voor tramvervoer ligt direct voor dit object.

PARKEREN
In de parkeergarages Lange Voorhout en Malieveld zijn er mogelijkheden voor het afsluiten van parkeer abonnementen. Op de openbare weg zijn er mogelijkheden voor betaald parkeren.

OBJECT
Het object is omstreeks 1775 gebouwd. Dit historische herenhuis is tegenwoordig in gebruik als kantoorpand.

De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en is onderverdeeld in drie ruime kantoorunits, berging, sanitair en pantry.

NB. Uitbreiding naar circa 200 m² is mogelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:

- Monumentale entree met marmeren vloer;
- Originele plafonds;
- Luxe toilet voorzieningen op elke verdieping;
- Pantry/keuken;
- Airco units;
- CV-installatie, radiatoren met thermostaatkranen;
- Wandkabelgoten t.b.v. KPN-, data- en elektrabekabeling;
- Verlichting;
- Buitenzonwering aan de zonbelaste gevels;
- Fraaie binnenplaats.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 195,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: nader te bepalen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonLoek van der Kroft
E-mailadreslvanderkroft@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070-342 01 01
Mobiel06-53531121

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 195,- per m² / jaar
oppervlakte:
130 m2
Buurt:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (77), Archipelbuurt (44), Plaspoelpolder (54), Willemspark (33), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (32), Hoornwijck (29), Statenkwartier (25), Vissershaven (26), De Rivieren (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (46), Scheveningse 1e, 2e Haven (24), Hoornwijck (rijswijk) (20), Wateringse Veld (27), Forepark (14), Zwethove (19), Binckhorst (9), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Dobbewijk (10), Zichtenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Prinsessegracht 19 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Voorhout te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 130 m2 en ligt op Prinsessegracht 19 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen