Kantoor - Huur

Televisiestraat 2- 4 2525KD 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 85,- per m² / jaar

Televisiestraat 2- 4 2525KD 's-Gravenhage
 

Kantoor te huur aangeboden
op Televisiestraat 2- 4 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
76 m2 - 3093 m2

TE HUUR
Televisiestraat 2-4 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in de bocht van het 'Laakkanaal' in de wijk 'Groente- en fruitmarkt' en in de directe omgeving van vernieuwde 'Laakhaven-West'.

Op loopafstand is het bekende Zuiderpark gelegen. Het gebied kenmerkt zich door een bijzondere mix van bedrijven en woningen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is centraal gelegen in Den Haag in de directe omgeving van de kruising Troelstrakade (S106) en Fruitweg, wat zorgt voor een goede ontsluiting met de rest van de stad en rijkswegen A4, A44, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. De spoorwegstations 'Hollands Spoor' en 'Moerwijk' zijn op korte afstand gelegen, welke via tram 9 en bus 26 in korte tijd te bereiken zijn.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden.

Voor het pand en in de directe omgeving is gratis parkeren aan de openbare weg mogelijk tot 18.00 uur.

OBJECTOMSCHRIJVING
The New Farm is een nieuw bolwerk voor start-ups en game-changers in de wereld, gelegen in het voormalig Philips pand. Het is een initiatief van de Gemeente Den Haag en SVN en draagt bij aan een betere toekomst voor ons en voor onze kinderen.

Het 'Vertical Urban Farming' concept van The New Farm is gebaseerd op de volgende vier thema's:
- Stad voedt de stad (voedsel zonder veel transporturen en -kosten e.d.);
- Vers eten (betrouwbaar, bekend zijn met de ingrediënten, betrokken);
- Dicht bij de bron (van de producent tot consument, na de vervreemding de productie van voedsel dichtbij de mensen in de stad brengen);
- Innovatieve technologie op het gebied van 'smart urban food solutions'.

Deze thema's zijn vertaald naar een werkbaar concept voor de invulling van het gebouw, waarbij beleving een belangrijk item is voor de relatie met de gebruikers en bezoekers van The New Farm. The New Farm met een kas van 1.200 m² op het dak is het grootste stadslandbouwproject van Europa.

The New Farm is een nieuwe inspirerende plek om de wereld te laten te zien hoe jij denkt of werkt met het vraagstuk om de cities 'smarter' te maken. Daarnaast bieden wij een plek voor bedrijven die innovatie, social impact, duurzaamheid of social impact als kernwaarden in hun bedrijfsmodel hebben. The New Farm biedt onder andere plek aan bedrijven als Urban Farmers, I-did, Kookfabriek en de Haagse Zwam.
The New Farm wordt een internationaal centrum voor binnenstedelijke voedselproductie en voedelsbewustzijn met ruimte voor onderzoek, innovatie, expositie en educatie.

De entree bevindt zich centraal links in de voorgevel met rechts grote raampartijen. Achter de entree bevindt zich direct de imposante opgang naar de bovengelegen verdiepingen en de ingang naar de winkel-/horecaruimte. Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel voorbij rijdend als voorbij varend verkeer. Op de verdiepingen is deelverhuur eventueel mogelijk.

METRAGE
De totaal verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 3.093 m² v.v.o., als volgt verdeeld:
- Begane grond: Horea-/winkelruimte;
- 1e verdieping: circa 936 m² v.v.o.;
- 2e verdieping: circa 76 m² v.v.o.;
- 3e verdieping: circa 676 m² v.v.o.;
- 4e verdieping: circa 895 m² v.v.o.,
- 4e verdieping: gedeeltelijk verhuurd aan Haagse Zwam, Rebel Urban Farms en Foodtowers;
- 5e verdieping: circa 510 m² v.v.o.;
- 5e verdieping: gedeeltelijk verhuurd aan I-did;
- 6e verdieping: verhuurd aan Urban Farmers Viskwekerij;
- Dak: Verhuurd aan Urban Farmers.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Breed front;
- Representatieve entree;
- Industrieel pand;
- Lift;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen.

BESTEMMINGSPLAN
‘Fruitweg’ vastgesteld d.d. 06-07-2009.

HUURPRIJS
€ 85,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 (drie) maanden. (huur, servicekosten en BTW).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 85,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
3.093 m2
In units vanaf:
76 m2
Bouwjaar:
1980
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (539), Bezuidenhout-Midden (1), Laakhaven-Oost (1), Rivierenbuurt-Zuid (1), Zuidwal (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (47), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (12), Delftechpark (22), Zwethove (20), Binckhorst (10), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Tanthof Oost (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Televisiestraat 2- 4 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Fruitweg te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 3093 m2 en ligt op Televisiestraat 2- 4 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen