Kantoor - Huur

Zonweg 11A 2516AK 's-Gravenhage

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 39,- per m² / jaar

Zonweg 11A 2516AK 's-Gravenhage
 

Kantoor te huur aangeboden
op Zonweg 11A in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
452 m2 - 1004 m2

TE HUUR
Zonweg 11A te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein 'De Binckhorst' op de hoek van de Zonweg/Binckhorstlaan. Door deze ligging, met de entree direct in het zicht, heeft het gebouw de mogelijkheid om zich in volle omvang aan haar omgeving te presenteren. De Binckhorstlaan is één van de belangrijke verkeersaders van Den Haag en heeft een directe verbinding met het nationale wegennet A12/A4 en A13.

'De Binckhorst' is upcoming! De transformatie naar meer groen, woningen, ruimte en sfeer gecombineerd met de perfecte ligging, grote diversiteit aan bedrijven en herziene infrastructuur, zorgt voor een enorme boost. Bekende gebruikers in de omgeving zijn: PontMeyer, Bouwmaat, MOOOF, architectenbureaus en verschillende automotive (gerelateerde) bedrijven.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met de auto is goed. In de omgeving zijn op- en afritten van knooppunt 'Prins Clausplein' voor een directe verbinding met A4 (Amsterdam-Rotterdam), A12 (Den Haag Utrecht) en A13 (Den Haag-Rotterdam) gelegen. Tevens zal 'De Rotterdamse Baan' voor een extra ontsluiting tussen Den Haag en Rotterdam zorgen.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. In de directe omgeving bevinden zich spoorwegstations Den Haag CS, Den Haag HS en Voorburg, welke te bereiken zijn met buslijn 26/28/48.

PARKEREN
Onder voorbehoud van beschikbaarheid zijn er parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen garage.

Daarnaast is gratis parkeren aan de openbare weg mogelijk.

OBJECT
Het betreft de (deel)verhuur van kantoorruimte gelegen op de 1e en 2e etage van het pand. Het kantoor heeft een totale oppervlakte van circa 1.004 m² ontsloten vanaf een gezamenlijke hoofdentree. Het kantoor is voorzien van luchtbehandeling met airconditioning, alarminstallatie en een sprinklerinstallatie.

De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 1.004 m² v.v.o. (conform NEN 2580), als volgt verdeeld:

- 1e verdieping circa 552 m²;
- 2e verdieping circa 452 m².

Deelverhuur is bespreekbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd in de huidige staat* met onder andere de volgende voorzieningen:
- Basisinstallatie elektra en data;
- Toiletten en pantry;
- Sprinklerinstallatie;
- Alarminstallatie.

* Upgrademogelijkheden
Verhuurder is bereid te investeren in een upgrade . De mogelijkheden zijn in de bijgevoegde impressies weergegeven. Hierbij wordt gedacht aan een complete update van het kantoor met nieuwe installaties, scheidingswanden, plafonds, wandafwerking en vloerafwerking. Verhuurder treedt graag in overleg met kandidaten om de mogelijkheden te bespreken.

BESTEMMINGSPLAN
'Binckhorst', vastgesteld d.d. 14-04-2016.

ENERGIELABEL
Onderhavig gebouw beschikt over Energielabel C.
Het Energielabel is geldig tot 12-09-2027.

HUURGEGEVENS

HUURPRIJS
€ 39,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Deze prijs is van toepassing in combinatie met een opleverniveau in huidige staat / 'As-is'.

SERVICEKOSTEN
Voor NUTS-aansluitingen en gezamenlijke installaties wordt een voorschot servicekosten in rekening gebracht ter grootte van € 17,50 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 (drie) maanden. (huur, servicekosten en BTW).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ-model Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 39,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.004 m2
In units vanaf:
452 m2
Bouwjaar:
1952
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (539), Bezuidenhout-Midden (1), Laakhaven-Oost (1), Rivierenbuurt-Zuid (1), Zuidwal (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (47), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (12), Delftechpark (22), Zwethove (20), Binckhorst (10), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Tanthof Oost (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zonweg 11A in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Binckhorst te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1004 m2 en ligt op Zonweg 11A in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen