Bedrijfsruimte - Huur & koop

Duitslandlaan 30 2391PA Hazerswoude-dorp

Informatie aanvragen

€ 67 per m² per jaar

Duitslandlaan 30 2391PA Hazerswoude-dorp
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Duitslandlaan 30 in Hazerswoude-dorp

Bedrijfsruimte - Huur & koop
195 m2
Ondernemers, beleggers opgelet : KOOP OF HUUR? Beide opties zijn mogelijk. Dit representatieve kantoorpand met bedrijfsruimte beschikt bij huur over 195m² gebruiksoppervlak. Daarvan is circa 68m² bedrijfsruimte op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich vier aparte kantoorruimtes. Het gehele bedrijfspand is compleet en verzorgd afgewerkt. Bij aankoop is Duitslandlaan 30A (met een extra vloeroppervlak van 45m²) in verhuurde staat inbegrepen. Het bouwjaar is 1999. Het object is gelegen op het bedrijventerrein ITC te Hazerswoude-Dorp, in de directe nabijheid van Boskoop.
Begane grond:
Verzorgde entree met plavuizen vloer en trap naar de eerste verdieping. De bedrijfsruimte is toegankelijk via een loopdeur vanuit de hal en een overheaddeur zorgt voor directe toegang vanaf de buitenzijde. De glad afgewerkte betonnen vloer heeft een draagvermogen van 1.000 kg/m². De wanden zijn in lichte kleuren geschilderd en er zijn voldoende verlichtingsarmaturen aanwezig. Totaal vloeroppervlak van de bedrijfsruimte op de begane grond bedraagt circa 68m². Het voorste deel van de bedrijfshal heeft een maximale plafondhoogte van 5,77 meter. Het achterste deel heeft een plafondhoogte van 2,59 meter. Er is een wasbak en tevens is er een aparte, geheel betegelde doucheruimte.
Eerste verdieping:
Direct bovenaan de trap bevindt zich een brede gang/ontvangstruimte waar alle andere ruimtes op uit komen. Twee grote kantoorruimtes van resp. 23m² en 18m², aparte vergaderruimte van eveneens 18m². Kantine met verzorgd keukenblok, vrijhangend toilet met fontein. De wanden zijn voorzien van glasvezelbehang en spachtelputz. Systeemplafonds met (inbouw)verlichtingarmaturen.
Parkeren:
Bij deze bedrijfsruimte behoren vijf gereserveerde parkeerplaatsen.
Ligging:
Strategisch gelegen in Groene Hart met goede verbindingen naar omliggende steden. Via de N11 zijn de snelwegen A4 en A12 snel bereikbaar.
Afwerkstaat:
Algemeen: alarminstallatie,mechanische ventilatie, CV-combiketel, zonwerende folie op beglazing.
Begane grond: betegelde entree, glad afgewerkte betonvloer, hoge overheaddeur, voldoende wandcontactdozen en krachtstroom, opbouw verlichtingsarmaturen, slanghaspel.
Verdieping: vloerbedekking in alle ruimtes en op de trap, wandafwerking deels glasvezelbehang en deels spachtelputz, inbouw verlichtingsarmaturen in systeemplafonds, vrijhangend toilet,pantry.
Alle wanden zijn geverfd, trap opnieuw bekleed, plafonds en verlichting in goede conditie gebracht. Alleen de vloerafwerking op de bovenverdieping is nog naar smaak aan te brengen.
Huurprijs:
Duitslandlaan 30: € 1.250,00 / maand, exclusief servicekosten en kosten voor nutsvoorzieningen.
Koopprijs:
Duitslandlaan 30 en 30A: € 249.000,00 k.k. / exclusief BTW.
Huurtermijn:
5 jaar met 5 optiejaren. Andere huurtermijnen zijn bespreekbaar.
Overige condities:
-Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
-Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.
-Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- Werknemers Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
-De huurovereenkomst is op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zake (ROZ), versie juli 2003, met de daarbij behorende algemene bepalingen.
-Aanvaarding in overleg.
-Betalingen van huurkosten, servicekosten en BTW zijn per maand vooruit.
-Als zekerheidstelling wordt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief BTW verlangd.
Voorbehoud:
Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de verhuurder.
Wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met
Wim Molenaar
Telefoon : 0182 - 63 60 21
Mobiel : 06 - 413 17 430

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 67 per m² per jaar
oppervlakte:
195 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Verspreide huizen in Schieland (84), Lansinghage (97), Molenwetering (94), Rijnhaven (73), Verspreide bebouwing Moordrecht (64), De Hoefslag (62), Zoeterhage (47), Zoutman (44), Rokkehage (42), Gouwestroom (38)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Lansinghage (97), Molenwetering (94), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (72), Gouwe Park (66), De Hoefslag (62), Zoeterhage (47), Coenecoop I+ii (41), Zoutman (39), Gouwestroom (38), Prisma (37)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Duitslandlaan 30 in Hazerswoude-dorp.

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Hazerswoude-dorp? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Sierteeltcentrum-Itc in de buurt Boskoop te Hazerswoude-dorp. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 195 m2 en ligt op Duitslandlaan 30 in Hazerswoude-dorp, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

 
Informatie aanvragen