Kantoor - Huur

Kneuterdijk 2 2514EN 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 1.250,- per maand

Kneuterdijk 2 2514EN 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Kneuterdijk 2 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
99 m2

TE HUUR
Kneuterdijk 2 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen in het centrum van Den Haag. In de nabije omgeving zijn tal van winkels, restaurants en cafe’s aanwezig. Recht tegenover het object bevindt zich de Hofvijver en het Binnenhof en maakt deel uit van de chique Haagse Paleispromenade, bestaande uit de Kneuterdijk, Hoogstraat, Plaats en Noordeinde.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met zowel het openbaar- als eigen vervoer zijn erg goed. De HTM-tramlijnen 1, 2, 3, 4, 16 en HTM-buslijnen 22 en 24 een halte op loopafstand van het pand.

Met eigen vervoer is er een vrijwel directe verbinding met de grote Rijkswegen A12 – A4 en A13 evenals de N44 en A44.

PARKEREN
Parkeren kan op straat tegen betaling en in verschillende grote parkeergarages in het centrum en rondom Den Haag Centraal Station, waarvan de parkeergarages onder Het Plein en het Malieveld het dichtstbij zijn gelegen.

OBJECT
Het betreft een klassiek rijksmonumentaal kantoorgebouw met zeer veel charmante details. Het pand is representatief voor de zakelijke dienstverlening, ambassades, stichtingen en/of maatschappelijke invullingen.

Op de 4de verdieping is nog één unit beschikbaar van circa 99 m² (Unit II).

Bij binnenkomst tref je een mooie entree met marmer en hoge plafonds. De kamers op de vierde verdieping zijn voorzien van visgraatparket en een terras. Daarnaast beschikt de kantoorruimte over een moderne pantry met allerlei inbouwapparatuur.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt in huidige opgefriste staat opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

- Parketvloer;
- Gesausde wanden en plafonds;
- Pantry;
- Toilet;
- Airconditioning;
- Lift.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 1.250,- per maand te vermeerderen met BTW.

De servicekosten bedragen € 25,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding: per direct.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Er wordt BTW geopteerd;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonJorg Olie
E-mailadresolie@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 -54 90 07 15

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.250,- per maand
oppervlakte:
99 m2
Beschikbaar per:
per direct, in overleg.
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (79), Plaspoelpolder (59), Archipelbuurt (45), Willemspark (33), Zeeheldenkwartier (30), Bezuidenhout-Midden (33), Hoornwijck (30), Statenkwartier (25), Vissershaven (26), De Rivieren (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (49), Scheveningse 1e, 2e Haven (24), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (13), Zwethove (20), Binckhorst (11), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Zichtenburg (5), Laakhaven - Centraal (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kneuterdijk 2 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Voorhout te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 99 m2 en ligt op Kneuterdijk 2 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen