Kantoor - Huur

Lange Voorhout 25E 2514EB 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 1.350,- per maand

Lange Voorhout 25E 2514EB 's-Gravenhage
 

Kantoor te huur aangeboden
op Lange Voorhout 25E in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
70 m2

TE HUUR
Lange Voorhout 25 E te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het Lange Voorhout is gelegen in het oude centrum van Den Haag, waar vele grote organisaties, ambassades en instanties zijn gevestigd. Het pand ligt op loopafstand van het Binnenhof, de Tweede Kamer, Noordeinde, De Plaats en de Denneweg met vele winkels en gezellige restaurants. De winkel-/ bedrijfsruimten zijn gelegen schuin tegenover Hotel des Indes, Escher in het Paleis en naastgelegen aan o.a. de Pulchri Studios.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met zowel het openbaar- als eigen vervoer zijn erg goed. Vanaf Den Haag CS is het nog geen 10 minuten lopen naar het Lange Voorhout. Tevens hebben de HTM-tramlijnen 1, 9, 10, 16 en 17 en HTM-buslijnen 5, 18, 22 en 24 een halte op loopafstand van het pand.

Met eigen vervoer is er een vrijwel directe verbinding met de grote Rijkswegen A12 – A4 en A13 evenals de N44 en A44.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de directe omgeving en in de verschillende grote parkeergarages in het centrum en rondom Den Haag Centraal Station, waarvan de parkeergarages onder Het Plein en het Malieveld het dichtstbij zijn gelegen.

OBJECT
De ruimte aan de Lange Voorhout bestaat uit een kantoorruimte op de begane grond en souterrain. Er bevindt zich een pantry en toilet op de begane grond.

METRAGE
Volgens opgave eigenaar bedraagt de oppervlakte ca. 30 m² v.v.o. op de begane grond en ca. 40 m² v.v.o. in de souterrain.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Representatieve entree;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen.

BESTEMMINGSPLAN
'Binnenhof e.o.’ vastgesteld d.d. 20-02-2014
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-5'.
Het object is bestemd in gebruik te worden genomen als kantoorruimte / dienstverlening etc.

ENERGIELABEL
Onderhavig kantoorgebouw beschikt niet over een Energielabel, aangezien het een Rijksmonument betreft.

HUURPRIJS
€ 1.350,- per maand vrij van BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
In overleg, minimaal 02 (twee) jaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.350,- per maand
oppervlakte:
70 m2
Beschikbaar per:
Per direct
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (74), Plaspoelpolder (57), Archipelbuurt (40), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (31), Hoornwijck (30), Statenkwartier (25), De Rivieren (22), Uilebomen (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (47), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (12), Zwethove (20), Binckhorst (10), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Dobbewijk (10), Zichtenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lange Voorhout 25E in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Voorhout te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 70 m2 en ligt op Lange Voorhout 25E in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen