Winkel - Huur

Heulstraat 27 2514ER 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 30.000,- per jaar

Heulstraat 27 2514ER 's-Gravenhage
 

Winkel te huur aangeboden
op Heulstraat 27 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
92 m2

TE HUUR
Heulstraat 27 te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het oude centrum van Den Haag. In het historisch centrum, het 'Hofkwartier', bevindt zich deze gezellige winkelstraat. De Heulstraat vormt een aanloopstraat naar het Noordeinde en 'Paleispromenade'. Aan de Heulstraat zijn voornamelijk speciaalzaken gevestigd op het gebied van mode en woninginrichting.

Het gebied kenmerkt zich door een bijzondere mix aan landelijke winkelketens en lokale winkeliers.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de directe omgeving van de verbindingswegen naar de rijkswegen.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op korte afstand, welke via tram 1, 2, 15 en 16 of buslijn 22 en 24 in korte tijd te bereiken is.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de parkeergarages in de directe omgeving. (Noordeinde, Museumkwartier, Parkstraat, Torenstraat).

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1775 gebouwd karakteristiek pand. De entree bevindt zich rechts in de voorgevel met aan de linkerzijde een grote raampartij. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen pantry en sanitaire voorziening en ruime kelder.

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

METRAGE
De totaal verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 92 m², als volgt verdeeld:
- Begane grond: circa 46 m² v.v.o.
- Kelder: circa 46 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Karakteristiek front;
- Ruime kelder.
Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
‘St. Jacobskerk e.o’ vastgesteld d.d. 30-09-2012.

ENERGIELABEL
Onderhavige beschikt over Energielabel F.

HUURPRIJS
€ 30.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden

AANVAARDING
In overleg

HUURBETALING
Per maand vooruit

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statestiek (CBS)

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 (drie) maanden. (huur, servicekosten en BTW).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZmodel Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 30.000,- per jaar
oppervlakte:
92 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: 0 (368), Artiestenbuurt (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Heulstraat 27 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 92 m2 en ligt op Heulstraat 27 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen