Winkel - Huur

Noordeinde 8 2514GH Den haag

Informatie aanvragen

€ 541 per m² per jaar

Noordeinde 8 2514GH Den haag
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Noordeinde 8 in Den haag

Winkel - Huur
314 m2

Zoekt u een winkel te huur in Den haag? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Voorhout te Den haag. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 314 m2 en ligt op Noordeinde 8 in Den haag.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 541 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Noordeinde 8 in Den haag te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 541 per m² per jaar
oppervlakte:
314 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (43), Kortenbos (35), Centrum (56), Zuidwal (30), Dorp Wassenaar (36), Voorburg Oud (30), Uilebomen (14), Morgenstond-West (16), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Noordeinde 8 in Den haag.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen