Winkel - Huur

Frederik Hendriklaan 128 2582BG 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 60.000,- per jaar

Frederik Hendriklaan 128 2582BG 's-Gravenhage
 

Winkel te huur aangeboden
op Frederik Hendriklaan 128 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
123 m2

TE HUUR
Frederik Hendriklaan 128 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
De Frederik Hendriklaan is in de internationale zone gesitueerd te midden van de Scheveningse haven, het Omniversum, het Museon, het Gemeentemuseum, het World Forum Convention Center en Madurodam.

Het Statenkwartier kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse grootwinkelbedrijven, versspecialisten en horecagelegenheden. Bart Smit, ICI PARIS XL, Kinki Kappers, Albert Heijn, Etos, Blokker, Banketbakkerij Plasman, Kruidvat, Marqt en het Vlaamsch Broodhuys zijn o.a. naastgelegen huurders.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Op loopafstand zijn de halten van de tramlijnen 10 en 17 en de buslijnen 21 en 24 goed bereikbaar.

PARKEREN
In de directe omgeving zijn in redelijk voldoende mate betaalde alsmede gratis parkeermogelijkheden aanwezig.

OBJECT
Winkelruimte te huur met enorme attentiewaarde aan de populaire Frederik Hendriklaan, welke in 2012 door een onafhankelijke jury is uitgeroepen tot gezelligste winkelstraat van Nederland!

De winkel is onderdeel van een, omstreeks 1908 gebouwd, complex bestaande uit 3 bouwlagen. Het gehele pand is in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van een breed front. Thans is circa 123 m² voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich op de hoek van de voorgevel. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen opslag, pantry en sanitaire voorzieningen. Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel wandelend publiek als voorbij rijdend verkeer.

De frontbreedte van het gehuurde bedraagt ca. 10 meter.

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Representatief front;
- Moderne pantry;
- Moderne sanitaire voorzieningen.

Doch het object wordt casco verhuurd.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 60.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonHenry Zuiderwijk
E-mailadres[email protected]
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 - 55 14 00 07

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 60.000,- per jaar
oppervlakte:
123 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (40), Kortenbos (35), Zuidwal (30), Dorp Wassenaar (35), Voorburg Oud (30), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17), Morgenstond-West (14), Uilebomen (13), Statenkwartier (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Frederik Hendriklaan 128 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Statenkwartier te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 123 m2 en ligt op Frederik Hendriklaan 128 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen