Winkel - Huur

Keizerstraat 52 2584BK 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 1.250,- per maand

Keizerstraat 52 2584BK 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Keizerstraat 52 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
87 m2

Representatieve commerciële ruimte beschikbaar in het centrum van Scheveningen. Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers uitstekende perspectieven!

De commerciële ruimte is gelegen in de Keizerstraat wat de meest oudste en historische winkelstraat van Scheveningen is. De voormalige visserswoningen in en om deze knusse straat zorgen voor veel gezelligheid. Je vindt hier veel kleine winkels, boetiekjes en eettentjes maar ook grote ketens zoals Albert Heijn, Hema en de Blokker. Kortom een authentieke winkelstraat in Schevingen-Dorp.

De commerciële ruimte is prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. Met de auto is de Keizerstraat het makkelijkst bereikbaar via de Scheveningseweg.

Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, er rijden meerdere bussen en trams naar Schevingen-Dorp vanuit beide stations.

Algemeen

Totale oppervlakte: circa 87 m² BVO

Commerciële ruimte: circa 50 m² BVO

Overige ruimte: circa 37 m² BVO

Frontbreedte: circa 5 meter

Huurprijs: € 1.250,- per maand excl. BTW

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit winkelpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Keizerstraat 52 in Den Haag aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Op goede locatie gelegen winkel/bedrijfsruimte met royale achtertuin van circa 30 m2 BVO

met doorloop naar garage/opslagruimte van circa 32 m² met 2 privè parkeerplaatsen .

LET OP! meerprijs voor tuin/garage/parkeerplaatsen in overleg met verhuurder.

Indeling

entree winkel/kantoorruimte , ruime toiletgroep en 2 vaste kasten. Achterzijkamer met keuken circa 10 m² groot en een zonnige achterkamer circa 12 m².

Parkeren

Bij de commerciële ruimte zijn geen privé parkeerplaatsen aanwezig, in de nabije omgeving is betaald parkeren toegestaan op straat en in de parkeergarages.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een centrum bestemming en is de locatie bestemd voor detailhandel en dienstverlenende bedrijven. Horeca is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De commerciële ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd onder andere voorzien van;

• Alarminstallatie
• Glazen pui van circa 4 meter breed
• Houten pui
• Inbouwverlichting
• Internetaansluiting
• Stucwerkwanden
• Systeemplafond
• Te openen ramen
• Telefonieaansluiting
• TL - verlichting
• Toiletruimte
• Wandradiatoren
• CV - installatie
• Marmeren vloer
• Dubbele beglazing

Huurcondities

Huurprijs: € 1.250,- per maand excl. BTW

Servicekosten: In overleg

Huurtermijn: 5 jaar

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit winkelpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Keizerstraat 52 in Den Haag aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit winkelpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.250,- per maand
oppervlakte:
87 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (43), Kortenbos (35), Zuidwal (30), Dorp Wassenaar (36), Voorburg Oud (30), Uilebomen (14), Morgenstond-West (16), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17), Statenkwartier (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Keizerstraat 52 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Scheveningen Badplaats te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 87 m2 en ligt op Keizerstraat 52 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen