Winkel - Huur

Plaats 1 2513AD 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 49.500,- per jaar

Plaats 1 2513AD 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Plaats 1 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
172 m2

TE HUUR
Plaats 1 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Winkelruimte op absolute A1-Top locatie in het centrum van Den Haag gelegen, met in de directe omgeving diverse lokale en landelijke detaillisten in het hoge/luxe segment.

De winkellocatie de Plaats is gelegen recht tegenover de Hofvijver en het Binnenhof en maakt een deel uit van de chique Haagse Paleispromenade, bestaande uit de Hoogstraat, Plaats en Noordeinde. Dit winkelgebied wordt gekenmerkt door de vestigingen van diverse winkelformules in het hoge segment zoals Oger, Suit Supply, Credo, Michael Kors, Boston Trader, Mody Mary, Nespresso, Subway en Bagels & Beans. Door de aanwezigheid van deze detaillisten is in dit gedeelte van de Haagse binnenstad een breed aanbod aanwezig op het gebied van mode, kunst en designartikelen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met zowel het openbaar- als eigen vervoer zijn erg goed. De HTM-tramlijnen 1, 2, 3, 6, 15, 16 en HTM-buslijnen 22 en 24 zijn op loopafstand van het pand gelegen. Het centraal station is per openbaar vervoer binnen vijf minuten bereikbaar.

Met eigen vervoer is er een vrijwel directe verbinding met de grote Rijkswegen A12, A4 en A13 evenals de N44 en A44.

PARKEREN
In directe omgeving van de Plaats zijn op loopafstand in parkeergarages (Museumkwartier, Noordeinde, Parkstraat, Torenstraat) in redelijke voldoende mate parkeermogelijkheden aanwezig.

OBJECT
Het object heeft een totale verhuurbare oppervlakte van 172 m², als volgt verdeeld:

- Kelder: 21 m² v.v.o.
- Begane grond: 35 m² v.v.o.
- 1ste verdieping: 38 m² v.v.o.
- 2de verdieping: 43 m² v.v.o.
- 3de verdieping: 35 m² v.v.o.

De kelder en de parterre zijn ingericht als verkoopruimte, de 1ste verdieping als magazijnruimte, de 2de verdieping als woonruimte / kantoorruimte en de 3de verdieping als zolderruimte.

De winkelruimte heeft een frontbreedte van circa 5 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt in huidige, casco, staat opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- CV-gas;
- Airconditioning.

Doch het object wordt casco verhuurd.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 49.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonHenry Zuiderwijk
E-mailadreszuiderwijk@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 - 55 14 00 07

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 49.500,- per jaar
oppervlakte:
172 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (43), Kortenbos (35), Centrum (56), Zuidwal (30), Dorp Wassenaar (36), Voorburg Oud (30), Uilebomen (14), Morgenstond-West (16), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Plaats 1 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Voorhout te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 172 m2 en ligt op Plaats 1 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen