Winkel - Huur

Plaats 31 2513AD 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 40.000,- per jaar

Plaats 31 2513AD 's-Gravenhage
 

Winkel te huur aangeboden
op Plaats 31 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
80 m2

TE HUUR
Plaats 31 te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
De winkellocatie de Plaats is gelegen recht tegenover de Hofvijver en het Binnenhof en maakt deel uit van de chique Haagse Paleispromenade. De Paleispromenade bestaat uit de Hoogstraat, Plaats en Noordeinde. Dit winkelgebied wordt gekenmerkt door de vestigingen van diverse winkelformules in het hoge segment zoals Oger, Suit Supply, Credo, Michael Kors, Boston Trader, Mody Mary, Nespresso, Petit Bateau en Schaap & Citroen. De aanwezigheid van deze detaillisten zorgt in dit gedeelte van de Haagse binnenstad voor een breed aanbod van mode, kunst en design.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de directe omgeving van de verbindingswegen naar de rijkswegen.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op korte afstand, welke via tram 1, 2, 15 en 16 of buslijn 22 en 24 in korte tijd te bereiken is.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de parkeergarages in de directe omgeving. (Noordeinde, Museumkwartier, Parkstraat, Torenstraat).

OBJECT
Het betreft een omstreeks 1900 gebouwd woon-winkelhuis in neogotische stijl met enkele details in Art Nouveau. Het gehele pand is gerenoveerd, in uitstekende staat en voorzien van originele details.

Thans is de gehele begane grond en kelder van circa 160 m² v.v.o. voor verhuur beschikbaar.
BG : 80 m²
Kelder : 70 m²

De entree bevindt zich links in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Representatieve entree
- Moderne pantry
- Moderne sanitaire voorzieningen
- Originele details
- Ruime kelder
- Breed front
Bij winkelruimte vermelden: Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 40.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 40.000,- per jaar
oppervlakte:
80 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: 0 (368), Artiestenbuurt (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Plaats 31 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Plaats 31 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen