Winkel - Huur & koop

Badhuisstraat 35 2584HD Den haag

Informatie aanvragen

€ 350.000 k.k.

Badhuisstraat 35 2584HD Den haag
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur & koop aangeboden
op Badhuisstraat 35 in Den haag

Winkel - Huur & koop
127 m2 - 130 m2
Object:
Het betreft hier een horeca-/winkelruimte gelegen aan een van de winkelstraten van Scheveningen. De straat kenmerkt zich voornamelijk door de aanwezigheid van lokale ondernemers in de directe omgeving zien onder andere gelegen, De Lange Banket en Brood, Top 1 Toys en de Hubo.
Het totale vloeroppervlakte bedraagt circa 127 m².
Opleveringsniveau: casco.
Parkeergelegenheid:
het object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch aan de openbare weg zijn er in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.
Huurprijs winkelruimte
€ 1.350,= per maand
Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur.
Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 17 september 2012), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
BTW
Verhuurder wenst BTW neutraal te verhuren.
Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.
Koopsom
€ 180.000,- k.k.
Kadastrale gegevens:
Gemeente : 's-Gravenhage
Sectie : AG
Nummer : 2188 (gedeeltelijk)
Transportdatum: In overleg.
Koopovereenkomst: Standaard NVM BOG koopakte.
Bijzonderheden
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur/verkoop van de Badhuisstraat 33 te Den Haag. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Nelisse Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Tevens behoeft elke transactie de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.
Inlichtingen
Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Nelisse Makelaarsgroep
Nelisse Makelaarsgroep
Statenlaan 128
2582 GW Den Haag
Telefoonnummer: 070-3501400

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 350.000 k.k.
Totale oppervlakte:
130 m2
In units vanaf:
127 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel huren zijn: Voorhout (43), Kortenbos (35), Zuidwal (30), Dorp Wassenaar (36), Voorburg Oud (30), Uilebomen (14), Morgenstond-West (16), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17), Statenkwartier (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Badhuisstraat 35 in Den haag.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur & koop in Den haag? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Visserijbuurt te Den haag. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 130 m2 en ligt op Badhuisstraat 35 in Den haag, dit adres ligt in een woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen